„Има тайна организация, чиито представители са истинските владетели на света

...
„Има тайна организация, чиито представители са истинските владетели на света
Коментари Харесай

Пол Хелиър: МВФ или Световната банка умишлено блокират развитието на бедните страни

„ Има загадка организация, чиито представители са същинските владетели на света и която държи всевъзможни новаторски технологии под ключ, до момента в който притеглят трилиони облаги от петролната промишленост “.

Това са думи на някогашния Министър на защитата на Канада Пол Хелиър.

Според него, светът е доминиран от група от най-могъщите и богати хора, които блокират въвеждането на нови технологии и се пробват да наложат нов политически и стопански ред.

Хелиър твърди, че елитът крие наличието на Земята на представители на извънземни раси, с които от дълго време въпросната група е в контакт.

Според него съществуването на " група, която държи властта " и дърпа конците в международната политика и стопанска система, не е доктрина на конспирацията, а сурова действителност.

Гражданите нямат визия какво се случва по върховете на властта, където „ положителното на човечеството “ е празна фраза “, прибавя Хелиър, обяснявайки, че през годините на политическа активност е схванал работата на „ системата “.

Хелиър признава, че се интересува повече от бъдещето на Земята и нашия тип, който е заплашен от изменението на климата и финансовата система, инструмент за подчиняване на човечеството посредством тясна група от богати.

Той написа за това в детайли в книгата Mafia Money: A World in Crisis, където изяснява комплицираната мрежа от връзки сред могъщи ръководещи семейства и институции като Международния валутен фонд и Федералния запас.

„ Обхватът на икономическия тероризъм е голям. МВФ или Световната банка освен не оказват помощ на бедните страни, само че им поставят усмирителна риза, блокират ги, с цел да не могат свободно да основават свои политики “, отбелязва някогашният министър.

Управлението на рецесии, спекулациите и слагането на обществото в низходяща серпантина на дълга е едната страна на монетата.

Хелиър твърди, че същата група, наречена Cabal, ръководи световната политика посредством управление на партии и водачи.

За нея няма значение какви са възгледите им “, изяснява той.

Трупат облаги и поддържат надзор върху общество, в което последователно се вкарват разпоредбите на новия ред, в това число цялостно наблюдаване на жителите.

Хелиър е един от дребното някогашни политици, които намерено изискват държавните управления и армиите да разкрият скрита информация за НЛО и наличието на извънземни раси на Земята.

Като Министър на защитата той получава известия за сходни събития.

„ Казаха ми, че 80% от тези произшествия имат рационално пояснение, а за останалите 20% е мъчно да се каже нещо. Не се колебая, че към мен е имало хора, които имат доста повече знания по тематиката “.

Хелиър има вяра, че Земята е била посещавана от десетки раси от дълбините на космоса в продължение на хиляди години.

Хелиър е уверен, че някои от извънземните биха могли да поддържат нашата цивилизация в развиването, само че тяхната помощ е блокирана от елитите, които употребяват информацията от тях, с цел да засилят контрола си над човечеството.

Автор: Румяна Генадиева, " 24 часа "

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР