Има такъв народ (ИТН) безапелационно подкрепяме Румен Радев в президентската

...
Има такъв народ (ИТН) безапелационно подкрепяме Румен Радев в президентската
Коментари Харесай

Балабанов: ИТН остават диалогични към естествените си партньори

" ИТН " (ИТН) безапелационно поддържаме Румен Радев в президентската конкуренция. В това бе безапелационен Станислав Балабанов от Има Такъв Народ по време на изявлението си пред Нова телевизия. 

За Има Такъв Народ Румен Радев е индивидът, който би трябвало да завоюва изборите, тъй като направи задоволително в последните години ”, аргументира се Балабанов, като добави, че дружно с Филип Станев са част от Инициативния комитет, подкрепил президента и Илияна Йотова.

По думите му всеки има правото по либерален метод да беседва и да договаря с който и да било. Това е смисълът на демокрацията и на политиката. „ ИТН ” е ясна пред своите гласоподаватели с целите и с метода, по който взе участие в два краткосрочни Народното събрание, уточни той.

Има Такъв Народ ще направи каквото би трябвало и ще се яви на следващи избори. И по-късно, на база резултати, ще забележим по какъв начин ще протичат диалозите. Оставаме диалогични, открити, с морал и достолепие към естествените ни сътрудници. Нормално е те да бъдат новата политическа групировка на Кирил Петков и Асен Василев, „ Демократична България ” и " Изправи се БГ! Ние идваме! ", в случай че съумеят да прескочат 4-процентовата преграда ”, уточни Балабанов.  

От партията на Слави Трифонов към момента не са в листата на сътрудниците на „ Продължаваме Промяната ”, които приготвят предизборно съглашение с " Изправи се БГ! Ние идваме! " и „ Демократична България ”. Балабанов разяснява и рецензиите, които от Има Такъв Народ насочиха към Петков и Василев в качеството си на министри – към единия за канадското му поданство, а за другия за крадене на интелектуална благосъстоятелност.

 „ Винаги сме казвали, че когато човек заема обществена служба и има обстоятелства, те би трябвало да бъдат обществено и всеки човек в една правова страна би трябвало да носи следствията за дейностите си. Това не трансформира политическите диалози и цели, от които зависят бъдещето на България и българския гласоподавател ", разяснява Балабанов.

Според него човек би трябвало да съблюдава закона, даже и да не е добре изработен. За нас най-важното нещо оттук насетне е след изборите да седнем и да създадем всичко допустимо да има устойчиво държавно управление, тъй като пред страната има доста проблеми. Това са неща, които са надпартийни. Те са в основата на националния интерес, естествено е партиите, които се припознаха като партии на смяната да седнем и да се разберем в името на това България да има постоянен кабинет ”, безапелационен бе Станислав Балабанов.  

Той акцентира, че от " ИТН " са единствените, които са спазили обещанията си и са единствените, които са съумели да се схванат с естествените си сътрудници. 

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР