„Има такъв народ”, доколкото зависи от тях, нямат желание да

...
„Има такъв народ”, доколкото зависи от тях, нямат желание да
Коментари Харесай

Доц. Лозанов: На Рашков се дължи един от огромните гафове на ПП - арестът на Борисов

„ Има подобен народ”, доколкото зависи от тях, нямат предпочитание да се направи прозападно българско държавно управление, в каквато посока се нарежда и развива кабинетът на „ Продължаваме Промяната”. Такава теза изрази медийният специалист доцент Георги Лозанов.

„ Фактически, от „ Продължаваме Промяната” влязоха в една посока, която беше друга от това, което президентът очакваше от тях. Той има връзка с тяхната роля в актуалната българска политика. Особено след войната застанаха много ясно на антипутинови и прозападни позиции”, регистрира той.

Доц. Лозанов добави още: „ Нямам подозрение, че има огромна опозиция и то подкрепена от доста страни в България сега да не се сътвори прозападно правителство”. Той обаче е и на мнение, че е щяло да бъде „ огромна мъка”, в случай че се беше съставило такова държавно управление.

Относно битката с корупцията и дали признакът на триумфите в тази сфера може да бъде Бойко Рашков, специалистът сподели: „ На него се дължи един от големите гафове на Политическа партия - карцерът на Борисов, за който той не можа да извади някакъв аргумент”, акцентира доцент Лозанов.

Според него всякога, когато Рашков се пробва да влезе в някаква по-силна властова роля или тактика, това будело доста мощна насрещна реакция. „ Радикалното пропадане на договарянията за държавно управление отново опря до това дали Рашков ще бъде отпред на КПКОНПИ и до енергетиката”, сподели още медийният специалист.

Коментар от него пристигна и за записа от срещата на „ Демократична България”. „ Политиците вътре в Народно събрание си приказват доста по-радикално и извънредно, в сравнение с тези хора, които се бяха събрали в една затворена другарска среда. Анализаторите, които желаят да извадят от това някакъв необикновен скандал, срещат много огромна трудност”, добави той.

Доц. Лозанов не счита, че влизаме в изборна серпантина.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР