Има стабилност в коалицията, каза Гюров и добави, че разминаванията

...
Има стабилност в коалицията, каза Гюров и добави, че разминаванията
Коментари Харесай

Андрей Гюров, Продължаваме промяната: Прокуратурата още снощи изрече няколко лъжи, които са лесно проверими

Има непоклатимост в обединението, сподели Гюров и добави, че разминаванията демонстрира единствено, че те съумяват да намерят най-хубавото решение в полза на България.

Няма закъснение в предоставяната информация от Министерство на вътрешните работи за задържането на Борисов. Министерство на вътрешните работи си свърши работата доста добре, напълно в границите на закона и опазване на достолепието на хората, които бяха арестувани. Прокуратурата сподели, че не е на високо равнище и че ще саботира битката с корупцията в България.

Прокуратурата още нощес изрече няколко неистини, които са елементарно проверими. Хората би трябвало да имат вяра най-много на очите си. Те видяха един някогашен министър председател с ръце в джобовете да бъде отведен в Следствието. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на Продължаваме промяната Андрей Гюров в ефира на Нова телевизия.

Няма никаква експанзия и непозволени дейности при арестите на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова, отсече още той.

Според него това, че служителите на реда са оставени да чакат до последно, с цел да внесат документите за ареста в Прокуратурата, че след това е казано, че няма задоволително доказателства,. а това не е по този начин ясно демонстрира нежеланието на прокуратурата да си свърши работата.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР