Има сериозен наплив на желаещи хора да се ваксинират, отчитаме

...
Има сериозен наплив на желаещи хора да се ваксинират, отчитаме
Коментари Харесай

Ангелов: Напливът от желаещи COVID-ваксина е сериозен


Има сериозен напор на искащи хора да се имунизират, отчитаме този миг, сподели при визитата си в Пирогов през днешния ден здравният министър Костадин Ангелов , представен от БГНЕС.

За мен е по-добре да чакат хората за имунизация, в сравнение с да чакат пред незабавните кабинети или да чакат кола за спешна помощ, добави Ангелов. Той посочи още, че тази организация на имунизиране може да остане и отсега нататък.

По-рано през днешния ден стана ясно, че до 11 ч. са се ваксинирали към 200 души в „ Пирогов ”. Това заяви шефът на болничното заведение проф. Асен Балтов.

Мисля, че ще достигнем вчерашната численост към 500-600 души. Една имунизация изисква 10 мин. най-малко. След 17:30 ч. ще приключим с имунизиране то за през днешния ден. Утре да заповядат хората още веднъж. В момента има зелен кулоар за имунизиране , напомни Балтов. Имаме няколко кабинета, който желае може да заповяда да се имунизира.

Ще имаме и мобилни екипи от другата седмица, където има скупчване на място, с цел да бъдат осъществени имунизации, съобщи още Балтов. Здравният министър Костадин Ангелов също посети Пирогов, с цел да види по какъв начин върви имунизацията.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР