Има съмнения, че през най-печелившето общинско здравно заведение изтичат пари

...
Има съмнения, че през най-печелившето общинско здравно заведение изтичат пари
Коментари Харесай

Костадин Димитров срещу заместника си, отмени уволнението на шефа на Онкодиспансера

Има подозрения, че през най-печелившето общинско здравно заведение изтичат пари към политици
След неправдоподобен напън, извършен върху градската администрация на Пловдив, е оттеглено предлагането за предварителното освобождение на шефа на Комплексния онкологичен център доктор Тихомир Дерменджиев. То беше импортирано предходната седмица от и.д. кмета Владимир Темелков, до момента в който градоначалникът Костадин Димитров беше с голяма общинска делегация в Брюксел. Предложението беше прегледано в комисиите и позволено до съвещанието, което би трябвало да се организира на 29 февруари. Но след завръщането на Костадин Димитров от Белгия администрацията го е отдръпнала.
„ Питайте кмета “, сбито разяснява пред вестник „ 24 часа “ вносителят Владимир Темелков. Той добави, че в случай че е зависело от него, в никакъв случай е нямало да направи крачка обратно.
Мотивировката за предварителното освобождение на Дерменджиев беше къса –  в полза на работата.
Истинската причина обаче са подозренията, че през най-печелившето общинско здравно заведение в Пловдив изтичат съществени пари към политици посредством цивилен контракти. Какви са те и на каква стойност, самата градска администрация няма точна информация, защото такава не й се дава. Затова се планираше след промяната на Дерменджиев да бъде направена цялостна финансова проверка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР