Има различна философия как да работи правителството. Клопките са породени

...
Има различна философия как да работи правителството. Клопките са породени
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Надявам се да се формализират отношенията между партиите, избрали кабинета

„ Има друга философия по какъв начин да работи държавното управление. Клопките са подбудени от философиите на партиите, участващи в държавното управление. Трима от четиримата участници от държавното управление не желаят да се асоциират с него и мислят, че скоро то ще падне “.

Това сподели в предаването „ Лице в лице “ политическият анализатор Георги Харизанов.

Само 20 минути продължи срещата сред обединенията за правенето на управническата стратегия за правораздаване и вътрешен ред

„ Мнозинствата не плават. Има народни представители, които вземат решение дали да одобряват законопроект, или не. Аз не мисля, че в „ джентълменското съглашение “ написа кой тъкмо текст да бъде признат за Антикорупционната комисия “, уточни той.

„ Има неудачни назначения в държавното управление. Те приказват, че се е търсело систематизиране в Политическа партия на база техни вътрешни задължения. Казаното в записа от срещата им, стартира да се случва “, разяснява Харизанов.

Според него е належащо подписването на съдружно съглашение сред двете огромни обединения в Народното събрание.

Лидерите на ПП-ДБ и на ГЕРБ-СДС ще се срещат в Народно събрание

„ Надявам се да се формализират връзките и да се премине към политически натурализъм, а не аматьорщината, която царува сега. Ситуацията не е преференциална за никого и излъчва неприятни сигнали “, добави Харизанов.

„ Прокуратурата до неотдавна беше състезател на политическия терен. Сега следва да забележим. Нулев е шансът да ме заподозрете в бранител на господин Сарафов. Колко по-скоро има процедура за избор на нов основен прокурор, толкоз по-добре “, сподели още той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР