Има притеснителни ситуация за ползването на имоти по времето на

...
Има притеснителни ситуация за ползването на имоти по времето на
Коментари Харесай

Демерджиев разкри огромни нередности в МВР по времето на Рашков 

Има притеснителни обстановка за използването на парцели по времето на господин Рашков, в това число и такива, които са почивни бази и в които би трябвало да отсядат чиновници на Министерство на вътрешните работи, а има данни да са употребени за други цели. Подробно ще бъдат огласени тези информации, сега тече инспекция.

Това съобщи в студиото на " Лице в лице “ служебният министър на вътрешните работи.

По думите му парцелите са употребени за частни празненства, за частни потребности. Там са канени хора, които не са чиновници на Министерство на вътрешните работи.

" За мен е необяснимо един министър да не знае къде се намират и къде живеят заместник-министрите му. Това е позицията на Рашков. При встъпването си като министър и назначението на политическия кабинет съм питал всеки един човек къде се е настанил и категорично съм дал инструкции никой да не си разрешава отклонения от законовите условия ", сподели още Демерджиев.

" Несериозно е министър, който е допускал шест месеца заместникът му непозволено да употребява някакъв парцел да има искания към мен, който съм стъпил (б.р. в длъжност) през вчерашния ден да ревизира всичко това ", добави той.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР