„Има предположения от къде е тръгнал пожара – от трета

...
„Има предположения от къде е тръгнал пожара – от трета
Коментари Харесай

Стоян Новаков пред bTV: Очаква се да бъдат намерени оцелели на ферибота


„ Има догатки от къде е тръгнал пожара – от трета палуба, чака се да бъдат открити оживели на първа и втора палуба, само че това към момента е предварителна и непотвърдена информация от гръцка страна “, съобщи в ефира на bTV заместител –министърът на превоза Стоян Новаков. До през вчерашния ден корабът гореше, спасителите търсят хора, които са оживели, добави той.

„ Държим непрестанен контакт с гръцката страна и с превозвачите. Има хора блокирани по камионите си, спали са по кабините си, което не би трябвало да бъде по този начин “, изясни той.

Стоян Новаков заяви още, че е заложено запитване от българска страна към гръцките управляващи по информацията за двама българи, които са съумели да се качат на италиански избавителен хеликоптер.

„ Има един български жител в болница в Корфу, интубиран е и положението му е устойчиво. Всички имена и други елементи би трябвало да бъдат дадени от Министерството на външните работи “, посочи зам.-министърът на превоза.

„ В контакт сме с министерството на корабоплаването в Гърция, които управляват интервенцията по издирването на хората “, съобщи той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР