Има подозрение, че в жестокото убийството на Пейо Пеев миналата

...
Има подозрение, че в жестокото убийството на Пейо Пеев миналата
Коментари Харесай

МВР подозира, че има и други замесени в бруталното убийство в София

Има съмнение, че в жестокото убийството на Пейо Пеев предходната седмица в София има и други забъркани хора. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев пред Българска национална телевизия. Той не пожела да даде повече детайлности, само че пък уточни, че към този момент има формирано досъдебно произвеждане за персонално укривателство.

За убийството са упрекнати тъщата и брачната половинка на Пеев. Обвинението против двете дами е за това, че съзнателно са умъртвили мъжа посредством удушаване. Вероятно в този момент Коцев приказва за двама мъже, за които още в самото начало се появи информация, че са помагали на двете дами в опита за прикриване на закононарушението.

" Търсим в оптималната степен да изясним обективната истина за претекстовете, за броя на участниците, за всички лица, които са забъркани в това брутално закононарушение ", сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Една от упрекнатите за жестокото ликвидиране в София е чиновник на Министерство на външните работи, дългогодишeн посланик с над 30 години стаж и някогашен консул на България в Тайланд, е тъщата, която бе арестувана за жестокото ликвидиране на своя шурей в София, оповестиха Българска национална телевизия и Би Ти Ви.

Според първичните данни претекст за закононарушението е спор за наставнически права. Пеев и брачната половинка му имат едно дете на 6 години, а преди 4 месеца дамата ражда още едно, за което обаче различен мъж - някогашен народен представител, претендира, че е татко.

След задържането на дамите, съд остави за непрекъснато в ареста тъщата, а пусна под домакински арест брачната половинка, с цел да се грижи за децата.

" Вече има заповед на шефа на Дирекция " Социално подкрепяне " въз основата на отчет на отдел " Закрила на детето " по отношение на децата са наложени незабавни ограничения за отбрана и те са дадени за краткотрайно развъждане на родителите на Пейо ", сподели Коцев. Затова съгласно него се чака прокуратурата да изиска непрекъснато " задържане под стража " и за брачната половинка, и тя да бъде върната в ареста.

" Иззет е и видеозапис, който не е лицеприятен, в границите на към 3 минути ", съобщи още гл. комисар Живко Коцев, основен секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР