Има периоди, в които всеки от нас е правил това

...
Има периоди, в които всеки от нас е правил това
Коментари Харесай

Полезните уроци от случайния секс

Има интервали, в които всеки от нас е правил това - инцидентни срещи с сътрудници, с които не бихте завързали съществени връзки.
Случаен секс, за нощ, две или три... Идеята на всичко това, най-малко за мен, постоянно е била в това да се отърсиш от нещо или да си изясниш къде си ти сега... Та от тези инцидентни срещи научих няколко неща.

Тялото ми си е супер, макар че години наред се пробвам да го трансформира . Точно този нехаен секс ме научи да се усещам удобно в личната си кожа и да спра да се интересувам от това, което мъжете мислят.

Сексът е занимателен, когато е импровизиран. Всичко е в тръпката, сега, който кара всяка твоя фибра да трепери от предпочитание. Случайният секс учи на това - да се радваме на момента и да се освободим от задръжките и комплексите.

Експериментите не болят . Винаги има мотив и място за нещо ново, не го забравяйте. А самият факт, че евентуално в никакъв случай повече няма да видите този човек, безусловно отприщва половата сила.

Дългосрочните сътрудници би трябвало да бъдат ценени. Когато имате до себе си почтен човек, не го пускайте да си отиде, без значение дали става въпрос за добър ухажор или добър сътрудник за сериозна връзка.

Не разчитайте на другите да ви свършат. Когато бях дълга връзка, сътрудникът ми постоянно успяваше да ме накара да изпитам висшо наслаждение. Но от време на време е добре човек да се погрижи самичък за себе си, нали? Просто тъй като знае какво търси и желае.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР