„Има огромна вероятност за изпреварващи дейстивя от страна на Руската

...
„Има огромна вероятност за изпреварващи дейстивя от страна на Руската
Коментари Харесай

Костадинов: До 20 дни може да бъдат спрени доставките на петрол, ще има двойно поскъпване

„ Има голяма възможност за изпреварващи дейстивя от страна на Руската федерация във връзка с доставките на Европейски Съюз и НАТО за нефт “, съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов по време на брифинг.

„ Има верятност след 10-15-20 дни, не по-късно, да бъдат спрени доставките на нефт, с цел да се изпревари ембарговата политика на Европейски Съюз. Това значи двойно повишаване на цените на бензина, нафтата, газьола, керосина, мазута “, заяви той.

„ И в случай че в този момент някой ни успокоява, че „ Топлофикация “ може да работи и на мазут, като свърши и мазутът, желаеме да питаме с какво тъкмо ще работи “, сподели Костадинов.

Според него от тази позиция казусът с доставките на нефт е извънредно сериозен и той би трябвало да стартира да се преодолява още в зародиш.

Депутатът акцентира, че още когато стартира войната в Украйна, от „ Възраждане “ са предизвестили, че страната ни ще има проблеми с доставките на енергоносители. „ Предупредихме преди всичко, че ще има преблеми с доставките на газ – това към този момент е реалност, и виждаме че бодряшките осъществявания на българското държавно управление за това по какъв начин ще намерим различни източници и по какъв начин можем да се оправим без съветския газ по никакъв метод не вземат решение казуса “, сподели още Костадинов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР