Има няколко потенциални ползи от бръсненето на подмишниците. Но безспорно

...
Има няколко потенциални ползи от бръсненето на подмишниците. Но безспорно
Коментари Харесай

Какво ще се случи с тялото ни, ако не си бръснем подмишниците

Има няколко евентуални изгоди от бръсненето на подмишниците. Но несъмнено има изгоди и от това да не ги бръснете. Ето кои са те:

1. Проблеми с грижите
5 метода да се обезкосмим подмишниците, без да ги бръснем
Гладките подмишници без косми са фантазията на доста дами. За страдание, депилацията на тези деликатни зони доста постоянно е обвързвана с дразн...
Прочети повече
Бръсненето е рисково, без значение по какъв начин го вършиме. Можете да се порежете, да раздразните кожата си и т. н. Всичко това може да бъде рисково, в случай че не му обърнете внимание.

Трябва да сте наясно, че:

Повърхността на подмишниците ви е неравна, което може да затрудни маневрирането с бръснач. Може да се окажете с порязване или прорез, когато се пробвате да се бръснете.

Кожата или подмишниците е извънредно сензитивна, тъй че ще би трябвало да понесете лек дискомфорт и даже болежка, в случай че не внимавате.

Бръсненето постоянно е мъчно за кожата. Ако кожата в подмишниците ви е мека и сензитивна, можете да я повредите. Зарастването на изгаряне или порязване с бръснач може да отнеме малко повече време в тези области.
Ето по какъв начин да се погрижим вярно за кожата си след бръснене
Бръсненето е част от всекидневието на множеството мъже, които избират гладка кожа, без коса, над стърнищата. За тази активност, с изключение на добр...
Прочети повече
Вероятно ще забележите известно раздразнение на кожата, когато обръснете подмишниците си за първи път. Обикновено обаче се почиства в границите на няколко дни и дразненето може да бъде облекчено по няколко метода, в това число измиване на мястото всеки ден, нанасяне на бебешка пудра върху него и потребление на антиперспирант, с цел да поддържате подмишниците сухи.

Бръсненето е постоянно срещана причина за врастнали косми. Врастналите косми са тези, които са се обърнали и са израснали във вътрешността в кожата. Те постоянно провокират сърбеж и стеснение и може да се появи гной във врастналите подутини. Проблемът е по-често срещан при хора, които имат доста къдрави или груби косми.

Дразненето на кожата след бръснене е различен проблем, който може да възникне по време на бръснене. В доста случаи то е проблем от затъпена самобръсначка.

2. Други кожни проблеми

Бръсненето може да докара до инфектиране на космените фоликули. Причините за фоликулит също включват бактерии или гъбични инфекции, които първо се появяват като дребни червени подутини - или черни точки - към дребните космени фоликули, от които порастват космите.
Жените вършат тези неточности, когато се бръснат!
Най-честите и значими неща, които дамите вършат - да са гладки и добре избръснати, изключително в летните месеци. Много постоянно обаче кожата ни...
Прочети повече
Эоликулитът може да бъде сърбящ, инфектиран и да не наподобява добре, макар че остава сносно прикрит в подмишниците. Тежките случаи на фоликулит могат да причинят белези и трайна загуба на окосмяване. При всички положения чувствата не са приятни.

Но признаците на леките случаи нормално изчезват в границите на няколко дни.

Друг проблем, който от време на време поражда при бръснене, е потъмняването на кожата. Остриетата за бръснач постоянно предизвикват потъмняване, изключително при сензитивна кожа. Този  проблем е единствено естетически, само че още веднъж не е прелестен.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР