"Има няколко дни в годината, в които всеки удар се

...
"Има няколко дни в годината, в които всеки удар се
Коментари Харесай

Гришо: Има дни, в които всичко се получава

"Има няколко дни в годината, в които всеки удар се получава. Но аз работя крепко за тези дни ", показа щастливият Гиргор Димитров, откакто разруши Давид Гофен с 6-0, 6-2 във втория си мач от груповата фаза на Финалите на международния тур

С безапелационния си триумф Гришо си обезпечи място на полуфиналите на конкуренцията, като противникът му ще стане явен след изиграването и на третите мачове от двете групи. "Има няколко дни в годината, в които каквото и да направиш, се получава. Но аз работя крепко за тези дни. Много съм благополучен да печеля този мач, признателен съм. Доста пъти сме играли с Давид. Това е един специфичен ден. Искам да благодаря на тима си, приятелите ми и фамилията ми са тук. Движението ми по корта бе много положително, ретурите ми бяха солидни ", разяснява незабавно след дуела Димитров. Той не пропусна да благодари и на мощната българска агитка в лондонската зала "О2 ", като се обърна към тях на български език: "Благодаря Ви, на хората със знамената ".

С този триумф Димитров съществено усили възможностите си да приключи преди всичко в група "Пийт Сампрас ". Ако това се случи, той ще избегне конфликт със международния номер 2 Роджър Федерер на полуфиналите, като негов противник ще бъде Александър Зверев или Джак Сок.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР