Има някои основни елементи, които са важни за създаването на

...
Има някои основни елементи, които са важни за създаването на
Коментари Харесай

Няколко съвсем простички идеи, за да стане домът ви по-стилен, не струва скъпо, а е много ефикасно

Има някои съществени детайли, които са значими за основаването на един прекрасен хол - диван, столове, масичка за кафе и така нататък Но една стая не може да бъде изпълнена единствено с мебели. За да внесете живот, би трябвало да сложите и аксесоари. И до момента в който аксесоарите варират според от хората, които живеят там и техните потребности, има пет предмети, без които стаята няма да е изцяло приключена.

Възглавници



Възглавниците са значими по няколко аргументи. Първата е комфорта. Дори и най-удобният диван и столове могат да бъдат такива с няколко спомагателни възглавници – за улеснение на гърба ви, с цел да облегнете главата или просто, с цел да се сгушите. Втората причина е декоративна. Благодарение на тях внасяте в стаята разнообразни цветове, текстури и модели, без да вършиме фрапантни вложения. Възглавниците могат да се трансформират със сезоните или съгласно настроението ви.

Стилно одеяло



Подобно на възглавниците, стилното одеяло има голям брой функционалности. То е практично, тъй като може да се завиете когато е студено или единствено да внесете цвят. Ако смятате, че диванът ви наподобява скучно и сиво, одеялото е страховит аксесоар, с който ще го оживите. За зимата изберете по – пълен модел, а за лятото – по – фино и тънко.

Нещо живо



Бюджетният вид е да изберете зелено растение в саксия, само че в случай че имате опция сложете пресен букет. Флорални аранжименти, без значение от техния размер, вдъхват мигновения живот в една стая и наподобяват зашеметяващо върху масата или секцията, написа Idei.bg. Другото нещо, което е ужасно за цветята, е, че те са съвършени, с цел да експериментирате с цветове, които нормално няма да смеете да съчетаете.

Свещи



Нищо не дава толкоз релаксиращо въодушевление в стаята както няколко свещи. Изберете такива с мирис за по – сантиментално лъчение.

Нещо персонално



Най-важният детайл, който всеки би трябвало да има в хола си, е нещо, което е персонално и скъпо за вас и за всеки, който живее тук. Това може да бъде произведение на изкуството, фотография или различен тип специфичен аксесоар.

Идеята е, това да не е движимост, която може да купите от всеки магазин, а да носи въодушевление и страст, да бъде неповторимо и да ви кара да се усмихнете.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР