Има някои известни личности, които говорят открито за козметичните процедури

...
Има някои известни личности, които говорят открито за козметичните процедури
Коментари Харесай

Ариана Гранде и признанието ѝ за филърите и ботокса

Има някои известни персони, които приказват намерено за козметичните процедури и интервенции, на които се подлагат, с цел да наподобяват по-красиви. Но множеството избират да заобикалят тази тематика.

До този момент Ариана Гранде бе от тези, които не обичаха да приказват намерено за козметичните процедури, които употребяват. Но това се промени във видео за поредицата на Vogue - Beauty Secrets.

В рамките на видеото изпълнителката демонстрира по какъв начин се гримира и издава някои от своите секрети. Освен това обаче, Ариана Гранде за първи път признава, че си е инжектирала филъри в устните през годините, а също по този начин и ботокс.

Но твърди, че е спряла да се разкрасява с тези козметични процедури през 2018 година, тъй като е почнала да ги усеща като прекомерни. " Чувствах се като че ли се укривам. "

Разчустваната Ариана Гранде признава също, че в предишното за нея хубостта е била да скрие несъвършенствата си. " През годините използвах грима като дегизировка или като нещо, зад което да се укривам. "

Изпълнителката споделя още, че нежната възраст, в която е пробила в шоубизнеса също е дала резултат. " Наистина е мъчно да схванеш какво си коства да чуеш или не, само че когато си на 17, не знаеш, че към момента не знаеш това ", добавя тя, съгласно InStyle.

В момента Ариана Гранде не е съперник на козметичните процедури и даже не изключва обстоятелството в бъдеще да промени мнението си. 30-годишната изпълнителка даже шеговито добавя, че не изключва опцията след 10 години да си направи фейслифт.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР