Има някакъв сценарий, който е изцяло за дискредитирането на Републиканци

...
Има някакъв сценарий, който е изцяло за дискредитирането на Републиканци
Коментари Харесай

Цветанов видя дискредитиран сценарий в резултатите на партията му

Има някакъв сюжет, който е напълно за дискредитирането на „ Републиканци за България “. Това съобщи някогашният втори в ГЕРБ и сегашен ръководител на „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов в утринния блок на Българска национална телевизия.
Протестните партии посочили, че не са действителната опция, по думите на Цветанов.
 Цветанов: Важно е да има държавно управление без ГЕРБ Цветанов: Важно е да има държавно управление без ГЕРБ
Важно е да бъде формирано държавно управление без ГЕРБ. Това сподели ръководителят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов....
Според него Слави Трифонов постоянно е иронизирал политическата класа, само че когато влезеш и станеш индивид от всички тези политически лица и би трябвало да демонстрираш държание, не е това, което е убитото и махленското. Българските жители би трябвало да създадат третата си преценка, настоя Цветанов и добави, че би трябвало да се спре мачкането на съперниците. 
Парламентът с невъзможността да излъчи държавно управление, е по-голямата рецесия. В 45-то Народно събрание всеки приказвал актуализация на пенсиите, трябвало да има актуализация на бюджета, само че не било направена, изясни Цветанов. Политиците и това, което видяхме в 45-то Народно събрание по-добре, че не сме били влезнали там, тъй като ние не желаеме да участваме в сходен сюжет, уточни той.
По думите му сега би трябвало да има обективност и гарантиране на осъществяване на почтени и транспарантни предварителни парламентарни избори. В доста от местата, където имаме наши членове по-късно резултатите в изборните секции са 0 – това е невероятно, посочи Цветанов. Според него нито един съидейник и член на партията не може да си показа, че когато отиде да гласоподава на изборите, след това гласовете няма да му бъдат регистрирани.
Той посочи, че кадровите промени, които се вършат в страната, ще докара до спомагателна гаранция на всички партии да бъдат равнопоставени. Цялата отговорност за идните избори е на служебния кабинет, би трябвало да носят отговорност и да извършат съответните промени, настоя Цветанов.
 Цветан Цветанов: Социологията се трансформира в инструмент за манипулиране на публичното мнение Цветан Цветанов: Социологията се трансформира в инструмент за манипулиране на публичното мнение
На финала на предизборната акция ръководителят на Републиканци за България Цветан Цветанов, лидер на листите на партията в Благоевгр...
Той уточни, че ГЕРБ паднали сензитивно доста на парламентарни избори. Промените, които станаха в зам.-председателските места на ГЕРБ – там трябвало да се концентрира тематиката и въпросите. „ Това беше просто, с цел да се покаже мощната евроатлантическа връзка с избирането на Даниел Митов, само че аз мога да ви кажа, че той е явен и пореден политик в отстояването на тези правила “, безапелационен бе Цветанов.
Политиците би трябвало да знаят, че като положат клетва като народни представители би трябвало да има тематики, които да сплотяват и да намерят пресечна точка на разговор, настоя Цветанов. Той в никакъв случай не е слагал персоналната си страст, а постоянно е търсил разговор с всички политически сили.
Прочетете още по тематиката:

 Цветан Цветанов: Не съм взел участие в задкулисие Цветан Цветанов: Не съм взел участие в задкулисие
Прекалено дълго време трупах незаслужено негативи. В чисто човешки проект постоянно съм бил безусловно наличен за всички хора, помагал съм...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР