Има нещо мистично в котките. В природата те са перфектния

...
Има нещо мистично в котките. В природата те са перфектния
Коментари Харесай

Как влияе цветът на котката върху съдбата на стопаните

Има нещо мистично в котките. В природата те са съвършения ловджия - загадъчен и неосезаем. Опитомени и одомашени, техните потомци не са изгубили загадъчния си ореол и тайнствеността, която носят с наличието си.

В Древността са били обожествявани, изключително в Египет. Днес хората интуитивно усещат загадката, която витае към тях, и по тази причина битува схващането, че населяват успореден свят, до който ние нямаше достъп.

На фона на тези размишления и пристрастености към пухкавите мъркащи домашни питомци изцяло в звук върви убеждението, че те не са инцидентни спътници в живота ни, а идват с задачи при своите стопани и по тази причина могат да трансформират ориста им.

Котките са разнообразни породи и с друг цвят на козината. В антични времена космената завивка на писаните е била въпрос на разнообразни мистификации, тъй като мощно се е вярвало, че този факт дефинира енергийния капацитет на животното. Как въздейства цветът на котката върху ориста на стопаните?

Черна котка

Да стартираме с най-мистериозния цвят - черният. Едва ли някой е не запомнил приказките от детството за вещици и магьосници и техните помощници - черните котки. Те постоянно дават нокът или косъм, с цел да се забърка някоя магия. Тези приказки са отпратка към визията за енергийната мощ на черния свят. Черната котка в действителност е мощен бранител на дома от зловредни енергийни вмешателства. Тя оказва помощ на стопанина си на енергийно равнище самичък да се пази от зли намерения.

Бяла котка

 Бяла котка

Котката с противодействуващ цвят четина - бялата, е знак на здравето и дълголетието. Ако имате такава хубавица вкъщи, значи сте си поканили врач у дома. Когато мърка в скута на стопанина, тя не просто си почива, а го лекува и му дава позитивен енергиен заряд. Много красива е бяла писана от породата ангорска котка, турски ван, као мани.

Рижа котка

Рижковците са доста приятни за гледане. Много красиви са персийските котки с този цвят на козината. Те носят асоциации със слънцето и това не е инцидентно, тъй като имат и неговата енергетика. Освен това канят благосъстоянието в дома, тъй като подобен е и цветът на златото. Късметът ще е с вас, в случай че отглеждате такова животно.

Сива котка

На пръв взор скромна и даже незабележима, сивата писанка е типичната домашна котка, тъй като нейната енергетика е обвързвана със спокойствието и мира в дома. С нейно наличие стабилността и хармонията са обезпечени. Породи котки с този цвят са съветска синя котка, английска късокосместа, скотиш фолд, мейн куун и други

 Сива котка

Колор пойнт

Не всички котки са едноцветни. Има такива с леко преливащи нюанси. Тялото е ярко, а лапите, ушите и опашката са по-тъмни. Собствениците на такива котаци могат да бъдат спокойни за своя живот, тъй като дълголетието е влезнало в дома им дружно с тяхната домашна фаворитка. Тя ще донесе и триумф в бизнес начинанията на фамилията.

Трицветна котка

Да, има и котета с такава четина. Те отварят вратите и канят щастието в дома. Хармония, наслада и положителни приходи - на това могат да разчитат стопаните на тези котки.

Както разбирате, другите писани, носят разнообразни послания. А вие имате ли си обичана порода котки или най-малко обичан цвят? Ако към момента нямате подобен любим, вижте нашите разгласи за котки.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР