Има написан текстов проект за промяна на Конституцията. Той ще

...
Има написан текстов проект за промяна на Конституцията. Той ще
Коментари Харесай

Има готов проект за промяна на Конституцията, каза председателят на правната комисия

Има написан текстов план за смяна на Конституцията. Той ще се разисква може би идната седмица ", сподели през днешния ден пред Би Ти Ви новоизбраният ръководител на правната комисия в Народното събрание Стою Стоев. Според него промени в Конституцията са вероятни още в този парламент.

30-годишният Стою Стоев от " Продължаваме промяната - Демократична България " на правната комисия в Народното събрание за три месеца. Той е наследник на някогашния ръководител на надзора на Агенцията за приватизация Теодор Стоев.

Според Стоев е притеснително, че след претенции за отстраняването на Гешев от двама разнообразни министри на правораздаването, нищо не е последвало, а откакто ГЕРБ са поискали това, членове на Висшия правосъден съвет са вкарали такова искане. " Това е извънредно притеснително и повдига извънредно доста въпроси за фактически огромното политическо въздействие ", сподели ръководителят на правната комисия в Народно събрание.

На въпрос за какво някой по-опитен не е станал ръководител на правната комисия като Христо Иванов или Надежда Йорданова той отговори по този начин: " Христо Иванов е водач и е прекомерно ангажиран, а Йорданова - тя е в " Да, България " и е един от главните политически лица. Има и да пази законопроекти ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР