Има налични кочани за издадени бележки за платени такси, но

...
Има налични кочани за издадени бележки за платени такси, но
Коментари Харесай

Обвиниха Домакинката На Детската Градина Даниела, Че Присвоява! Мъжът Й Гришата Сложи Край На Живота Си

Има налични кочани за издадени бележки за платени такси, само че парите липсват. Счетоводната къща е правила услуга на детската градина против възнаграждение, само че не се е занимавала с внасянето на парите по банков път на общината.

Съдия Светла Пейчева попита специалиста имало ли е опция да се забележи, че парите не са внасяни по банков път. Дермански отговори: “От общината е трябвало да се прави надзор, а не от Счетоводната къща ”.

Той добави, че сумата, за която съдят Д. Манова, не е осчетоводена на никое място. След като съдът изслуша специалиста, юристът на Д. Манова изиска делото да бъде отсрочено, защото преди три седмици брачният партньор ѝ Григор се самоуби край хижа " Отовица ".

Даниела, разплакана, съобщи пред съда: “Гришата се самоуби поради делото. Моля да го отложите, сега не съм в положение да приказвам ”. Съдът се съобрази с молбата и отсрочи делото за началото на март.

“През последните 4 дни, преди да се хвърли от скалата, Гришата непрестанно целуваше детето и му говореше: “Вие с мама ще се грижите една за друга. Аз не мога да ви осигуря бъдеще ”. Не съм очаквала, че ще се самоубие макар тези негови думи. Останах без нищо след гибелта на брачна половинка ми. С детето се пренесохме да живеем при татко ми в с. Бистрица ”, сподели подсъдимата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР