„Има над 10 сигнала от различен характер срещу Иван Гешев.

...
„Има над 10 сигнала от различен характер срещу Иван Гешев.
Коментари Харесай

Бившият правосъден министър: Има над 10 сигнала срещу Иван Гешев, включително за служебно влияние


„ Има над 10 сигнала от друг темперамент против Иван Гешев. Има за закъснение на производства, прекъсване на такива. Имаше и много притеснителни сигнали, в които се описваха действия, които в случай че се открият са закононарушения, като укриване на документи, потребление на служебно въздействие “, сподели някогашният правосъден министър Иван Демерджиев в „ Тази заран “.

По думите му той е събрал забележителна част от тях и са предадени за работа.

„ Те се ревизират от министерство на правораздаването и все още “, сподели Демерджиев.

По думите му всеки миг би трябвало да приключат част от инспекциите и информацията да бъде предоставена на обществеността.

„ Прекалено дългото задържане в сфера, която е обвързвана с практикуване на големи по мащаби власт основава предпоставки за нередности, ставаме очевидци на разнообразни форми на злоупотреби “, сподели още Демерджиев.

Относно оставката на Сотир Цацаров като началник на КПКОНПИ, Демерджиев разяснява, че е трябвало да уточни и претекстовете при депозирането ѝ.

„ Нас ни интересува какво имущество е лишила тази комисия, какви разходи са платени по изгубените каузи, какви компенсации са платени за вреди от страна на комисията “, сподели Демерджиев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР