Има моменти, когато сякаш попадаме в черна дупка и всичко

...
Има моменти, когато сякаш попадаме в черна дупка и всичко
Коментари Харесай

Експериментът, който променя животи

 благополучие

Има моменти, когато като че ли попадаме в черна дупка и всичко към нас върви надолу и в отрицателна посока. Предлагаме ви да изживеете „ 30 дни на признателност “, които ще насочат мислите ви в позитивно русло. Същината на този опит е в това, че всеки ден преди сън (това е важно) се записват в тетрадка благодарности към света.

За задачата ви е нужно:

• тетрадка

• химикал

• 5 минути свободно време преди сън

Разделете тетрадката на 3 блока:

• „ Благодарности към живота “

• „ Благодарности към съответни хора “

• „ Благодарности към себе си “

Във всеки блок си записвайте единствено „ благодаря “, колкото пъти сте го споделили. Не икономисвайте тази вълшебна дума – благодарете на всички и на всичко: на непознатия за арестуваната врата, на живота за слънчевия ден, на другар за положителния съвет, на себе си… за желанието да споделите със света своята признателност.

Пробвайте и вижте какъв брой по-светли и радостни ще станат дните ви, ще почувствате какъв брой е хубаво да живеете подобен хубав живот.

Важното е да не мързелувате. Записвайте си мислите всеки ден, другояче резултатът нямад а оправдае упованията. Ако имате предпочитание, може да продължите този еженощен обред и да го извършите неотменима част от вашия живот.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР