Има много признаци, които издават, че една жена иска да

...
Има много признаци, които издават, че една жена иска да
Коментари Харесай

Как да разбереш кога една жена иска секс

Има доста признаци, които издават, че една жена желае да прави секс с мъжа против нея. Втренченият взор, играта с косата, безспирният смях даже на най-нелепите мъжки смешки, докосванията – всички тези индикатори сочат, че дадената дама е подготвена да скочи в леглото на индивида против нея.
Но има и други условия, които способстват за високото женско либидо и трансформират дамите в полови тигрици.
 Ето по кое време дамата губи интерес към секса Ето по кое време дамата губи интерес към секса
Тенденцията през последните години е браковете да се разпадат все по-бързо. Много постоянно повода е, че дамите губят интерес към секса,...
Възраст
Всеизвестен факт е, че хормоните и двата пола бушуват най-вече през тийнейджърските години. В допълнение обаче проучвания демонстрират, че дамите са най-склонни към полови подвизи след своята 35-годишнина. Това е по този начин, тъй като с годините са добили убеденост и са научили кое им доставя най-голямо наслаждение в секса.
Социален статус
Можете да отгатнете възможностите си за секс с даденa кокона и съгласно това какъв брой време тя е била без сътрудник. Ако е била необвързана месеци наред или даже повече от година, сигурно ще желае да навакса пропуснатото при първата комфортна опция.
Външен тип
 7 ерогенни зони из мъжкото тяло, които е време да научиш 7 ерогенни зони из мъжкото тяло, които е време да научиш
Жените постоянно се оплакват, че мъжете не им обръщат задоволително внимание по време на любовната игра. Или първо се насочват към гърдите, ил...
Доказано е, че девойките, които са уверени в себе си и харесват по какъв начин наподобяват, са по-активни полово. Освен това, в случай че дадена мацка е нанесла корекции във външния си тип и е удовлетворена от тях, съразмерно с това нараства и нейното предпочитание за интимна непосредственост. Така че, момчета, в случай че приятелката ви е спазвала диета дълго време и в този момент най-сетне се е сдобила с мечтаното тяло, бъдете сигурни, че ще желае да се раздаде в спалнята и да показва прелестите си.
Време от годината
Учените са разкрили, че годишните времена също са от голяма важност за женското полово предпочитание. Лятото и морските почивки подготвят към неангажиращи флиртове, само че от време на време температурата може да е прекомерно висока и това да убие желанието за физическа непосредственост. Зимата пък може да е прекомерно студено и поради дефицита на витамин D да се изпарят женските полови копнежи. Пролетта обаче е интервал, в който освен природата се възражда, само че и хормоните при дамите още веднъж бушуват.
Онова време от месеца
Още една любопитна детайлност ще помогне на господата да отгатнат съществуването на полово предпочитание у една жена. Оказва се, че някои дами се усещат извънредно възбудени последните дни преди менструацията си. Можете да попитате вашата партньорка и да разберете дали е по този начин и при нея.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР