Има много причини да решите да блокирате бившия си партньор.

...
Има много причини да решите да блокирате бившия си партньор.
Коментари Харесай

Трябва ли да блокирате бившия си?

Има доста аргументи да решите да блокирате някогашния си сътрудник. Когато сте претърпели разлъка по някаква причина, заслужавате да продължите напред, а в случай че той към момента ви търси, това би усложнило нещата.

Независимо дали някогашният ви желае да бъдете другари, да се съберете още веднъж или просто да ви държи под око, имате цялостното право да блокирате този човек.

Раздялата, която желаете да продължи, остава такава единствено когато сте разграничени. Когато някогашните сътрудници се пробват да си оказват помощ един на различен да преминат през раздялата, преди фактически да се сблъскат с времето на разлъка, в последна сметка те се събират още веднъж и имат същите проблеми, които постоянно са имали.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Така че, в случай че не можете да решите дали да блокирате някогашния си, ето някои признаци, които могат да ви оказват помощ да вземете решение.

Продължава да се свързва с вас

Ако желаете да продължите напред, а някогашният ви продължава да ви изпраща мемета, да ви ревизира или просто да харесва фотосите ви, блокирайте го в името на психическото си здраве. Винаги можете да го отмените по-късно, в случай че желаете, само че до момента в който не разбере известието, действайте.

 Трябва ли да блокирате някогашния си?

Настоява да говорите

Понякога някогашният ви има потребност от привършване на диалога, или най-малко по този начин споделят. Възможно е да ви пишат, с цел да упорстват за финален диалог за това по какъв начин сте оставили нещата. В това няма нищо неприятно, само че почтено казано, в случай че знаете, че всичко е завършило, а той продължава да ви тормози, това не е належащо.

Може да ви се коства жестоко да отхвърлите молбата му, само че в случай че знаете, че това единствено ще ви завлече назад в нещо неприятно за вас, кажете му, че всичко е завършило и разискването на детайлностите няма да помогне на никого. След това можете да блокирате някогашния си сътрудник.

Трудно ви е да продължите напред

Ако продължавате да мислите за него, да говорите за него и не наподобява да се движите напред, може да се наложи да блокирате някогашния си. След като блокирате номера му, обществените мрежи и всичко останало, вие се принуждавате да се откажете от него.

Липсва ви

Нормално е да ви липсва някогашният ви. На всички ни липсва. Нямаше да сте дружно, в случай че от време на време нещата не бяха положителни. Но в случай че ви липсва задоволително, че да мислите да се съберете още веднъж, въпреки да знаете, че това няма да докара до нищо положително, по-добре да блокирате този човек.

Прекъснете всякаква връзка. Дори да видите какви постове е харесал, това може да разпали възприятията ви.

 да блокирате

Разстройва ви това, което разгласява в обществените мрежи

Ако ви разстройва да го виждате да излиза и да се забавлява или да разгласяват каквото и да било, тогава продължете, като опитате да блокирате някогашния. Лесно е да седнете с тъгата си и да разглеждате постовете му и да препрочитате известията му. Можете да се потапяте. Но след няколко дни на това, животът би трябвало да продължи. Престанете да се разстройвате и блокирайте някогашния си.

Все още има неразрешени неща

Ако нещата са завършили от нищото деня, може да почувствате потребност да поговорите. Може би желаете в действителност да разберете какво се е случило или по какъв начин той вижда нещата. Може да се чудите дали ви е сърдит или дали в миналото ще си поговорите още веднъж. Нито едно от тези неща обаче няма значение, в случай че този човек ви е наранил. Лесно е да се концентрирайте върху тези дребни неща, вместо да се изправите пред обстоятелството, че всичко е завършило. Така че, в случай че чувствате, че се нуждаете от отговори, може да блокирате някогашния. Отговорите за възможна невярност да вземем за пример няма да ви оказват помощ, най-малко не първоначално.

Той също се бори да продължи напред

Може би не вие се мъчите да продължите напред, а някогашният ви сътрудник. Независимо дали е песимистичен с постовете си в обществените мрежи, демонстрира, че е печален или просто протягат ръка и поздравява, той може също да желае да продължи напред, тъй че да блокирате някогашния, може да помогне и на двамата.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР