Има много неща в една връзка, които отблъскват жените и

...
Има много неща в една връзка, които отблъскват жените и
Коментари Харесай

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Има доста неща в една връзка, които отблъскват дамите и те стартират да се отдръпват от индивида до тях. Много мъже имат проблеми да задържат интереса на половинката си толкоз дълго, колкото желаят. Тя ненадейно изчезва по някаква причина, която той не може да си изясни. За всеки представител на мощния пол не е прелестно, когато жена, която в началото в действителност го е харесала, промени решението си. Нещото, което най-вече желаете, постоянно е единственото нещо, което не можете да имате.

Много постоянно се случва след избран стадий от връзката обаче, да стартира да се мисли за нейното официализиране. Проблемът обаче идва, когато това е в главата единствено на единия сътрудник, а другият въобще не е на тази вълна. И да, това не е постоянно мъжът.

В един миг дамата може внезапно да се отдръпне и да спре всевъзможен контакт с този човек. В началото, когато той усети това оттегляне от нейна страна, стартира да я преследва от ден на ден и повече, само че без резултат. Много мъже по този начин и не намират пояснение за какво са изгубили интереса на една дама. Причините могат да бъдат доста, само че в случай че знаеха най-малко някои от тях, то те нямаше да повтарят едни и същи неточности.

Ето и най-често срещаните мъжки гафове, които отблъскват дамите:

Използват единствено на известия за връзка

Способността да се приказва добре не е линия, която всички мъже имат. Да се ​​приближиш до една жена и да започнеш оживена полемика с нея изисква умеене. За улеснение мъжете избират да пишат известия, вместо да се обаждат. Изпращането на текстови известия е съвършената съществена и ясна форма на връзка за мъже, които избират да поддържат нещата по този начин. Жените правят оценка диалозите повече от това да си пишат с някого. Затова говоренето по телефона би трябвало да е доминиращ метод на връзка. Ако това не е по този начин, мъжът би трябвало да се опита да го промени, преди да е изгубил интереса от страна на дамата до него.

Нежелани и обезверени самопризнания

Мъжете не знаят по какъв начин да изразят личните си страсти или какво в действителност желаят от една жена. Липсват им нужните умения да обяснят мислите си на дамите. По някаква причина множеството мъже са уверени, че когато една жена се отдръпне от тях, това е тъй като не са я предиздвикали да се почувства оценена. В резултат на това, в опит да се измъкнат от този сюжет, те стартират да бъдат прекомерно настоятелни и досадни. А това е от нещата, които най-вече отблъскват дамите. Те харесват мъжът да демонстрира интерес към тях, само че и да не им се сервира на тепсия. Ако той остане малко тайнствен, дамата е по-склонна да остане в близост или да го сметне за забавен.

Той приказва неприятно за други дами

Когато мъжете приказват отрицателно за други дами пред вас, те се усещат по този начин, като че ли се случва някакво фукане или проявление. Въпреки това, говоренето по този метод за други представителки на нежния пол в действителност е последното нещо, което би трябвало те да вършат Особено важи, когато са с обекта на желанията си, с която имат намерение да останат. Тя стартира да приема концепцията, че той може да стартира да се отнася с нея по същия метод, както към други дами. Липсата на почитание към останалите я кара да мисли, че той няма да прояви такова и към нея.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР