Има много начини, по които можете да ги използвате Експерти

...
Има много начини, по които можете да ги използвате Експерти
Коментари Харесай

Никога не изхвърляйте тези 7 неща от дома си!

Има доста способи, по които можете да ги употребявате

Експерти споделят, че в дома си всеки има няколко неща, които никога не би трябвало да изхвърля, колкото и ненужни към този момент да му се виждат те.

Сега ще ви разкажем кои са предметите, които честичко изхвърляме, само че в действителност може да ги използван идеално в всекидневието си и не е нужно да се разделяме към момента с тях.

Стари чорапи

Каквито и да са те – с дупка или просто към този момент не ви харесват образни - не ги изхвърляйте. Има доста способи, по които можете да ги употребявате. Най-лесният е да ги превърнете в ръкавици, с цел да избършете прахта по рафтове или щори.

Кутии за обувки

Не бързайте да изхвърляте остарялата кутия от обувките си. Специалисти поучават да ги употребявате и за по-нататъчно предпазване на обувките си. Може да си улесните живота като надпишете всяка кутия какво има вътре и доста по-лесно при промяна на сезоните ще откривате нужното.

Картонени кутии

Защо ви е да ги изхвърляте, в случай, че те могат да са просто идеално място за предпазване на коледната декорация – гирлянди, топки и лампички?

Хартиени торбички

Ако сте си взели не изключително добре узрели ябълки, просто ги увийте в хартиените торбички и след ден-две ще имате едни узрели и вкусни плодове. Не вярвате? Просто пробвайте!

Вестници

Сега ще ви напомним един остарял трик: С вестници идеално се почистват прозорци и огледала. В края на краищата той не оставя нишки или пък каквито и да било други останки.

Наполовина употребявани свещи

Има елементарен метод да спасите живота им – стопете остатъците и си направете напълно нова свещ, като просто ги изсипете в декоративна чашка.

Стари бръснарски ножчета

Когато животът на бръснарското ви ножче е завършил, има по какъв начин да му дадете втори подобен. Просто го извадете от самобръсначката и започнете да го употребявате, с цел да премахнете да вземем за пример стърчащите конци от облеклата ви./jenata.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР