Има много голяма воля у хората да се случи кабинет,

...
Има много голяма воля у хората да се случи кабинет,
Коментари Харесай

Какви са перспективите за бъдещ кабинет? Експертите говорят frognews.bg

Има доста огромна воля у хората да се случи кабинет, а водачите на водещите политически сили към този момент започнаха да укротяват тона. Не мисля обаче, че партиите са подготвени за компромис. Това сподели Калина Влайкова, основен редактор на euronews.bg.

 

Според журналиста Слави Ангелов няма никаква изненада в това, което се случва. " Ако всички партии изпълнят обещанията, освен няма да има държавно управление в този момент, само че и през септември. Фокусът би трябвало да е върху хората, не върху политиците. Вместо да вземат решение проблеми, основават проблеми. Когато се промени този фокус, можем да приказваме за смяна ", съобщи той. 

 

Журналистът от БНР Силвия Великова счита, че наподобява, че нещата вървят към последващи избори. Най-важният въпрос в този момент е по кое време тъкмо ще знаем каква е тъкмо действителната класификация. Опасявам се, че ни чака дълго очакване на мненията на политиците.

 

Не ми се коства, че първите две партии могат да бъдат дружно, тъй че отиваме към избори. 67% от българите избраха да не гласоподават. Радев би трябвало да бъде съображение да има държавно управление. Няма да има коалиция анти Гешев, а дали ще има такава " да си върнем институциите на мястото ", ще забележим ", означи тя.

 

Културологът Георги Лозанов от своя страна уточни, че въпросът е какъв брой от този избор е платен, какъв брой е корпоративен, какъв брой са твърдите ядра. " Колко хора през днешния ден сами, заставайки пред съвестта си, са взели решение за кого да гласоподават. Тези хора може да са 3% от тези 30%, колкото е интензивността. Въпросът е по кое време на евроатлантиците ще им се стори, че ситуацията става доста рисково. Последните два избора са към този момент исторически, а не политически, тъй като са по време на война. Ще се чака политическа геройка в държанието на политиците ", счита той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР