Има лична атака към мен. Чрез възстановяването на уволнени от

...
Има лична атака към мен. Чрез възстановяването на уволнени от
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Президентът ме атакува, защото иска да срине БСП и тя да стане послушна партия

Има персонална офанзива към мен. Чрез възобновяване на уволнени от мен хора е връщане на остарели модел на задкулисие. Това съобщи в студиото на Нова ТВ водачът на Българска социалистическа партия и екс стопански министър Корнелия Нинова

Авторите на акцията против мен е от тези, които ръководят в този момент, респективно президента. Но виждаме и по-далечната цел – събаряне на държавното управление, само че и освен това. Голямата цел е да се срине Българска социалистическа партия, да се овладее и тя да стане послушна партия. Защото ние се изчистихме от задкулисие и еднолични ползи, ние сме партия, която си слуша народа, уточни партийният водач.

Нинова увери, че Българска социалистическа партия се готви за изборите, имаме какво да кажем на хората. Тя се надява хората да са усетили поддръжката на страната, която са съумели да върнат през този къс интервал на ръководство. И беше безапелационна, че с ГЕРБ и Движение за права и свободи в никакъв случай няма да ръководят. Българска социалистическа партия ще търси партньорство с обединенията, с които е управлявала до момента.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР