Има ли възможност красивите форми да се запазят без операция?Загубата

...
Има ли възможност красивите форми да се запазят без операция?Загубата
Коментари Харесай

Защо увисва бюстът и как да се борим със вредните навици, които му вредят

Има ли опция красивите форми да се запазят без интервенция?

Загубата на разтегливост и провисването на гърдите е обусловено от разнообразни фактори: струпване на жлезиста тъкан и мазнини в гърдите, показателят на телесната маса, количеството бременности и гравитацията. Нима няма никаква опция да бъдат непокътнати съблазнителните им форми без интервенция?

По думите на доктор Джеймс С. Гротинг, президент на  Американското сдружение за естетична хирургия, това може да стане в случай че дамите се избавят от следните седем нездравословни навика.

Недостатъчната приложимост на витамин C

Този витамин освен оказва помощ да бъде укрепен имунитета и да бъдат предотвратени простудите, само че е и строителен материал за колагена, който прави кожата еластична и опъната. Той се съдържа несметно в доста артикули: шипки, облепиха, чушки, зеле, цитруси, магданоз и копър. Включете ги във всекидневното си меню и формата на гърдите ви ще носи наслада още дълго време.

Ядете доста чипс, бонбони и тестени произведения.

Нездравословната храна скапва стомаха и кожата, способства за затлъстяване и диабет. Установено е, че тя оказва въздействие и на еластичността на гърдите.

След 30-40 годишна възраст те стартират последователно да се пълнят с мастна тъкан. Смятате, че непотребните килограми най-малко ще напомпат малко бюста ви. Несъмнено. Но в случай че минете на диета и отслабнете малко той ще увисне със страшна мощ.

Отслабвате прекомерно бързо

Диетолозите настояват, че би трябвало да се отслабва със 700-900 грама седмично. Рязката загуба на тегло води до целулит и увисване на бюста. Ако не сте склонни да удължите периода на намаляване и да намалите интензивността на тренировките, то би трябвало да носите специфичен сутиен – той ще понижи малко резултата от стремглаво изчезващата мастна тъкан.

Пушите

Ако въпреки всичко не се боите от евентуалния риск от рак на белия дроб, инфаркт или инсулт, то най-малко се замислете за това как пушенето въздейства на формата на гърдите. Никотинът поврежда структурата на еластина, който поддържа гърдите и дава отговор за младостта и еластичността на кожата. Особено бързо това става в интервала след раждане. Ако не желаете прибързано да се превърнете в бабичка, би трябвало неотложно да се откажете от този нездравословен табиет.

Не овлажнявате кожата на гърдите си

Д-р Гротинг твърди, че ежедневното потребление на овлажняващ лосион и лекият масаж на гърдите им оказва помощ да остават по-дълго време еластични. Учени от Университета Бъркли в Калифорния пък настояват, че тези най-обикновени грижи  възпрепятстват растежа на злокачествени кафези и намаляват риска от рак на млечните жлези.

Прекалявате с бягането

Бягането не е нездравословен табиет, само че въздейства по-скоро отрицателно нa формaта на гърдите. По време на тичане гърдите интензивно се движат нагоре, надолу и встрани, описвайки цифрата 8. Разбира се това не е мотив да се изостави дейния метод на живот. Достатъчно е да си сложите състезателен сутиен с обособен джоб за всяка гърда.

Не пазите гърдите си от слънце

Трябва да употребявате слънцезащитен крем освен на плажа, а всякога когато излезете на улицата с надълбоко деколте. Такъв крем пази кожата от дехидратация и удължава младоста, еластичноста и здравето ѝ.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР