Има ли шанс връзка, в която двамата партньори сякаш са

...
Има ли шанс връзка, в която двамата партньори сякаш са
Коментари Харесай

Противоположностите се привличат: Вярно ли е наистина това в любовта? – част 1

Има ли късмет връзка, в която двамата сътрудници като че ли са цялостна диаметралност един на различен? Вижте плюсовете от това да бъдете с някой, който е доста друг от вас.

Вероятно нееднократно сте чували изказванието, че противоположностите се притеглят, когато става въпрос за любовни двойки. Доколко обаче това изказване в действителност е правилно? Разбира се, говорейки за човешки взаимоотношения, няма една единствена универсална рецепта, която да бъде приложена при всички хора. Освен това е значимо да се намерения освен за привличането, тъй като това е начален стадий на всяка връзка. Възможно ли е персони с противоположни характери, метод на живот и(ли) усети да имат сполучливи връзки?

Обикновено хората се притеглят от своята диаметралност, когато тя въплъщава качество или няколко качества, които самите те не имат (или най-малко не го осъзнават), само че в действителност харесват.
Позитиви от връзката с ваша диаметралност:   Може да се балансирате взаимно
Връзката с подобен сътрудник може да обезпечи баланс. Вие може да имате допълващи се персони и взаимно да си предоставяте разнообразни гледни точки за живота. Например: в случай че единият сътрудник е доста прецизен, обръщащ внимание на всеки подробност и добре ръководещ финансовите въпроси, а другият е по-разхвърлян, изобретателен и с визионерски хрумвания, те могат да основат по-балансиран живот дружно, в сравнение с по настрана.

 Добави изложение
Може да се учите един от различен
Ако приемете индивида от среща, въпреки и доста друг, за нова вероятност, която може да ви обогати, това е необикновен късмет да учите нови неща. Например: в случай че постоянно сте били по-скоро интровертни, срещата с някой, който е по-общителен, може да ви помогне да излезете от черупката си и да се впуснете в нови прекарвания. По същия метод, в случай че постоянно сте били доста аналитични и разумни, срещата с някой, който е по-креативен и подсъзнателен, може да ви помогне да се докоснете до прочувствената си страна.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР