Има ли филми, които ни правят и как? На тази

...
Има ли филми, които ни правят и как? На тази
Коментари Харесай

Защо яденето не върви добре с гледане и от кои филми се дебелее най-много? - slava.bg

Има ли филми, които ни вършат и по какъв начин? На тази тематика учените от университета Бригам Янг в щата Юта, Съединени американски щати, посветиха изцяло съществено и представително проучване. Неговите резултати ни дадоха мотив за нашия сегашен

Всички родители споделят на децата си, че не трябва да се яде, когато се гледа телевизия. Но от дребни ги приучават да комбинират и гарнират киното с пуканки, а мачът в домашни условия не минава без чипс или други нездравословни храни.

Така че няма нищо необичайно, че сериозната просвета се намеси, с цел да предизвести американците – една стремглаво дебелееща нация и други затлъстели нации като нашия какъв брой рисково е да се гледа – все едно кино, телевизия, клипчета в нета – и да се тъпчем в това време.

Когато го вършим ние освен гълтаме ненужни и най-често нездравословни храни, само че също по този начин го вършим в неподозирано огромна количество като по този начин прибавяме и калории, които най-често по-късно нямаме метод да изразходваме даже в дребна част.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР