Има изтичане на азотна тор от заседналия кораб край Камен

...
Има изтичане на азотна тор от заседналия кораб край Камен
Коментари Харесай

Водолаз: Има изтичане на азотна тор от заседналия кораб край Камен бряг

Има приключване на азотна тор от заседналия транспортен съд край Камен бряг. Независим водолаз към този момент е взел проби от мястото и следва те да бъдат изпратени за разбор в самостоятелна лаборатория. Неговата констатация от огледа тази заран е, че приключване към този момент има. Плавателният съд е претрупан точно с азотна тор. Корабът проекта под панамски байрак и заседна на 20 септември.
Водолазът Найден Недев е направил оглед в търсене на фрагменти под водата на заседналия кораб. Пробите са били взети от зоната на носа на кораба. Именно там съгласно него е и самото приключване на азотна тор.
Поради това водолазът не е съумял да види пробойните в плавателния съд. Мнението му е, че той може да бъде разтоварен с лодки, които да пренесат количествата до залива „ Болата “.
Водолазът е безапелационен, че дейности би трябвало да бъдат подхванати неотложно предвид на прогнозите за идно утежняване на времето. Той изрази своето терзание и от наклоняването на кораба, което може да докара даже до обръщането му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР