има интерес към 21-годишния нападател на Лил Джонатан Дейвид, който

...
има интерес към 21-годишния нападател на Лил Джонатан Дейвид, който
Коментари Харесай

Азар се връща в бивш клуб... но не Челси? Реал получава 21-годишен нападател за него

има интерес към 21-годишния нападател на Лил Джонатан Дейвид, който има 12 попадения през този сезон в Лига 1 - повече от огромни звезди като Килиан Мбапе, Лионел Меси и Неймар. Той е на радара на клубове и от Висшата лига, Бундеслигата и Серия А, само че ползата на " кралския клуб " е най-сериозен, написа испанското издание " Марка ".
Агентът на Дейвид - Ник Мавромарас, удостовери, че този сезон ще бъде последният за играча в Лига 1. " За нас задачата е да завърши сезона с Лил, само че това ще бъде последният му сезон тук заради разнообразни аргументи.
Мисля, че Висшата лига е чудесна алтернатива за него. Той харесва доста и Испания, тъй като обича да усеща топката. Той е доста техничен футболист " - признава Мавромарас.
От помощ за евентуална договорка за Реал може да бъде обстановката с Еден Азар. Белгиецът към момента не е посочил нищо с " бялата " фланелка, а Лил има сериозен интерес да го върне назад в клуба, от който потегли към огромния футбол и би го разменил за Дейвид, добавя още " Марка ".
Наскоро пък .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР