Има и такива моменти, когато любовта не е достатъчно условие

...
Има и такива моменти, когато любовта не е достатъчно условие
Коментари Харесай

Обичам те, но не искам връзка с теб

Има и такива моменти, когато любовта не е задоволително изискване двама души да бъдат дружно. Дори и да се обичат. Дори и да не могат един без различен, някои връзки са невъзможни да съществуват. Невъзможната обич е изморителна и мъчителна. Стоиш и чакаш нещо, само че и ти не знаеш какво. Чакаш с този мъж да се превърнете в същинска двойка, само че времето минава и нещата сред вас не се развиват. Знаеш, че те обича, само че дали в действителност е по този начин? Нима е допустимо да обичаш някой, а да не искаш да бъдеш с него?

Какво може да го стопира? Ако любовта ви е мощна и същинска, постоянно има излаз. Винаги има метод. И тя постоянно побеждава всичко. Трябва да намерите път един към различен. Но дали е допустимо?

Правите всичко, което естествените двойки вършат. Излизате, пишете си, когато не сте дружно, интимни сте. И това от ден на ден те обърква. Защото все пак това, той продължава да не желае да има връзка с теб.

Представяме ти някои от аргументите, за какво той не желае да се обвърже съществено с теб.

Страхува се от възприятията си

О, да! Мъжете може и да наподобяват безстрашни, само че единствено се вършат на такива. Всъщност и те се опасяват от доста неща. Но максимален боязън изпитват от личните си усеща, изключително към жена, с която не са сигурни, че желаят да бъдат. Мъжете не обичат да приказват за това какво изпитват, даже и пред самите себе си. Ако той е посочил, че не си му безразлична, може да стартира ненадейно да се отдалечава от теб, тъй като просто се опасява от личните си усеща. Жените са по-отворени да споделят страстите си и да ги демонстрират.

Не знае какво желае

Има и такива мъже, които не знаят какво желаят от дамата против тях. Може би им харесва да са в нейната компания, само че към момента не са сигурни дали това е тяхното момиче. Сърцето може да споделя едно, а главата – напълно друго. Как да схванеш, че това е повода? Ако се държи по този начин, като че ли го е грижа за теб, а в идващия е леден и се отдръпва от теб, сигурно той не знае към момента какво желае от теб.

Обича свободата си

Да бъдем изцяло откровени – кой не я обича? Особено мъжкия пол. Няма мъж, който да не харесва независимостта и свободата си. Да, той може и да е влюбен в теб, само че мисълта, че няма да е свободен, както преди в случай че се обвърже с теб го плаши ужасно доста. А и колкото повече човек стои самичък, толкоз повече привиква с това. Толкова, че стартира да му харесва самотата и да не желае никой да я наруши.

Харесва му това, че не се преценява с никого и прави каквото си желае. Все още не е подготвен да прави компромис със себе си, поради някой различен. Дори и това да е жена, в която е влюбен.

Но в случай че държи в действителност на него, би трябвало да си поговорите. И да не отлагаш повече този диалог. Нека разбере, че даже и да се обвърже с теб, ти няма да го спираш да излиза с другари и ще има персонално пространство.

Когато дадеш цялостна независимост на един човек, с който си във връзка – тогава разбираш дали той в действителност е влюбен в теб  и по-скоро дали държи на теб. Но колкото повече го ограничаваш, той толкоз повече ще ти се опълчва и ще прави неща на инат на теб и възбраните ти.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР