Има и място за теб, фотографска изложба на Симон Варсано,

...
Има и място за теб, фотографска изложба на Симон Варсано,
Коментари Харесай

Има и място за теб

" Има и място за теб ", фотографска галерия на Симон Варсано, ще бъде открита на 16 май от 19.00 часа в кафе-галерия Synthesis (бул. " Васил Левски " 57).
Уличната снимка е най-личното време за Симон. Време, в което може да следи и запази във фотографии визията си за света и хората. Водещото в тази визия е вярата, че всеки, без значение от своята възраст, вяра, етническа принадлежност или полова ориентировка има право да е тук, на тази земя. Точно толкоз, колкото и ти.
Изложбата " Има място и за теб " включва фотоси от последните 5 години, направени по време на персонални и професионални пътувания в Португалия, Англия, Холандия, Мароко и Турция.
Изложбата се реализира с поддръжката на PhotoSynthesis – място за снимка, хора и идеи; Nu Boyana Film Studios и B2Y Productions.
Изложбата можете да видите от 16 май до 10 юни 2018 година
Още за създателя:
Симон Варсано стартира професионалната си фотографска кариера в Института " Н.И.Пирогов " като медицински фотограф. След 1989 Симон работи като кино фотограф в български, френски и италиански кино продукции, а след 2000 година за американската кино компания UFO. Последните 13 години са свързани най-вече с работата в Nu Boyana Film Studios допълнително от 60 кино продукции, срещнали го с огромни имена на международното кино.
Много време и сърце Симон посвещава на театралната снимка.
Неповторим за Симон план: " Къде душите си почиват " – филм и фотографски албум за историята на каракачаните в България, концепция и продуцент – Боян Папазов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР