Има и други клипове с насилие над детето от Перник,

...
Има и други клипове с насилие над детето от Перник,
Коментари Харесай

Адекватна ли е била реакцията на институциите след сигнала за малтретирано дете във фейсбук?

Има и други клипове с принуждение над детето от Перник, измъчвано от майка му. Това съобщи по bTV Вероника Латева, която пусна във „ Facebook “ клипа с неприемливото държание на дамата към 3-годишната ѝ щерка.
Латева описа, че клипът е стигнал до нея от другар на бащата, който я помолил да го показа, тъй като има доста почитатели в обществените мрежи.
" Даже има хронологии, в които майката изяснява по какъв начин избран Бог имал връзка с Богинята Ищар и там наказвали със гибел децата, тъй като бащата е нечестивец “, изясни Латева.
Тя удостовери, че познава фамилията, а майката има още едно дете. Преди години, обаче, се е грижела добре за тях, безапелационна е Латева. „ Бащата работеше, гледаше си детето. Бяха разграничени поради това тя стартира да прави тези неща, очевидно е желала да си го върне “, сподели дамата и добави, че до шерването в обществените мрежи се е стигнало, откакто институциите не са реагирали.
От Държавната организация за протекция на детето (ДАЗД) оповестиха, че са се сезирали в границите на няколко часа, откакто получили десетки сигнали за случая.
По мотив реакцията на институциите от Actualno.com се свързахме с Латева и я попитахме по кое време са се свързали с нея и дали е имало предходни сигнали за тормоз над децата.
Тя регистрира, че е реакцията на институциите е била бърза и своевременна. Латева уточни, че от обществените служби не са се свързали с нея, само че е била разпитвана от полицейски органи, с цел да даде повече информация по случая.
Момичето не знае за предходни сигнали за тормоз, само че по държанието на детето допуска, че насилието е редовно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР