Има хора, които продължават да взимат всичко, което могат, от

...
Има хора, които продължават да взимат всичко, което могат, от
Коментари Харесай

Колко по-млада е бъдещата булка на Рупърт Мърдок

Има хора, които не престават да взимат всичко, което могат, от живота до последния си мирис. Рупърт Мърдок очевидно е един от тях, тъй като в една от личните си медии заяви, че още веднъж ще се дами.
 Джеф Безос, Рупърт Мърдок и най-скъпите разводи в историята
Най-скъпите разводи в историята

Не е единствено Безос

" Не желаех изобщо да се влюбвам, само че ми е ясно, че това е за финален път. Надявам се. Много съм благополучен ", споделя 92-годишният медиен магнат пред New York Post. Мърдок добавя, че е предложил на актуалната си другарка на Деня на свети Патрик поради ирландските си корени.

А тя е Ан Лесли Смит - някогашна полицайка на 66 години. С Мърдок се срещат през септември предходната година. " Вдовица съм от 14 години. Подобно на Рупърт, брачният партньор ми беше предприемач... Така че приказваме на един език. Споделяме идентични вярвания ", цитират я от Военновъздушни сили.

Бившият брачен партньор на Ан е Честър Смит - кънтри артист и радио и ефирен началник. Рупърт Мърдок пък се разведе с последната си четвърта брачна половинка Джери Хол (на заглавната снимка) през 2022 година Преди нея той е бил женен за стюардесата Патриша Букър, шотландската журналистка Ана Ман и китайската бизнесдама Уенди Денг.
 Снимка 611096

Сватбата на Рупърт Мърдок и Ан Лесли Смит ще бъде в края на лятото. Новото семейство ще споделя живота си сред Калифорния, Монтана, Ню Йорк и Англия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР