Има хора, които не се тревожат за думите си и

...
Има хора, които не се тревожат за думите си и
Коментари Харесай

Четирите зодии, които не се притесняват да наранят другите с думите си

Има хора, които не се тревожат за думите си и по какъв начин те ще се отразят на другите хора. В тази публикация ще разгледаме четирите зодии, които не се интересуват за това да наранят другите с думите си. Вижте кои са те: 
1. Скорпион 
 Карта Таро за всяка зодия за седмицата (17-23 май) Карта Таро за всяка зодия за седмицата (17-23 май)
Овен - Колелото на ориста В живота ви следва значима смяна. Ще се случи нещо, което ще промени ритъма на всекидневието ви. Колелото н...
Скорпионите са най-жестокият знак. Те нямат проблем да вървят над хората и / или да ги манипулират, с цел да получат това, което желаят. Те имат безсърдечно отношение и са склонни да им липсва съпричастност към хората, които нараняват, като че ли виновността на индивида е, че е попречил на Скорпиона. Едно от нещата, които Скорпионите вършат, е да приказват за догатките, които имат за вас - вашите претекстове, планове и полезности - и да реагират на тях, без да схванат дали тези догатки са правилни. Трудно е да се защитиш, когато те упрекват в неща, които не са безусловно точни. Скорпионът обича да държи хората отвън равновесие, тъй че когато нанасят удари, жертвите им елементарно се разрушават.
2. Рак 
Раците могат да излязат отвън надзор със своите страсти и мощно притежателен темперамент. Ако Ракът се почувства заплашен или губи нещо или някой, който обича, те нанасят удари. Когато се усещат по този начин, те като че ли инстинктивно знаят къде да ударят, с цел да причинят най-голяма болежка. Изглежда, че раците нямат боязън от последствията от дейностите си и реагират, без да мислят за разрушенията, които могат да причинят. Въпреки че изпитват виновност и скрупули, това се случва дълго след жестокото им деяние. Не желаете да се забърквате с някой, който обичат, тъй като той няма да се сдържи, причинявайки ви болежка в подмяна.
3. Козирог 
 3-те зодии, които имат шанса да намерят нова обич през седмицата (17-23 май) 3-те зодии, които имат шанса да намерят нова обич през седмицата (17-23 май)
Любовта е движещата мощ на света. Смисълът на един цялостен живот е да обичаш и да бъдеш обичан. Ето кои са късметлийските зодии, които ще...
Козирозите са склонни да имат тъмна страна и когато отидат на това мрачно място, изхвърлят всички свои нормални правила и способи на държание. Те прибягват до свирепост, в случай че това може да им помогне да напреднат в кариерата им или да отплатят на зложелател. Изглежда, че се радват на нещастието на други хора и с наслада ще опишат история, в която някой, който им е предизвикал зло в предишното, е получил кармичното наказване. Когато съпричастността отсъства и се наслаждавате на непозната злополука, това е " schadenfreude " - и това е най-малкото безсърдечно отношение.
4. Овен 
Овенът може да бъде нечовечен с думите си. Те се ядосват или разстройват и по-късно всичко се излива без да се замисля по какъв начин ще навреди на някой различен или ще накара Овена да наподобява. Те също са толкоз конкурентоспособни, че могат да бъдат неприятни и са най-тежките губещи. Всякакъв тип съревнование с Овен може да ви настрои да изпитате техните отровни и подли характери на губещи. След като са се охладили или са декларирали своето мнение, те ще се върнат към развлечение и обаяние, само че обектът на тяхната свирепост няма да бъде толкоз елементарен за възобновяване.
Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР