Има голяма вероятност Ювентус да избегне ново лишаване от точки

...
Има голяма вероятност Ювентус да избегне ново лишаване от точки
Коментари Харесай

Ювентус сключи сделка с федерацията по второто дело, клубът може да се размине само с глоба

Има огромна възможност Ювентус да избегне ново отнемане от точки или най-малко то да бъде минимално, оповестяват водещите спортни издания на Апенините. Става въпрос за второто дело, което Италианската футболна федерация води против клуба, като този път става въпрос за нерегламентирано погашение на заплати по време на първия локдаун, обвързван с пандемията от ковид през 2020 година.
 Официално: Ювентус получи ново наказване с отнети точки Официално: Ювентус получи ново наказване с отнети точки
Както е известно, на 15 юни беше планувано да бъде прегледано въпросното дело. Клубът обаче е постигнал съглашение с федералния прокурор Федерико Кине и по този начин крайният излаз на правосъдния развой беше преместен за още през днешния ден. Така сигурно “Старата госпожа ” ще избегне глоба, сходна на тази от 10 точки, която беше наложена преди седмица поради обвиняване във подправяне на финансови облаги.

В локалните вестници обаче ненапълно има различие по отношение на какво тъкмо ще бъде наказването. Според “Гадзета дело спорт ” има два разновидността: Ювентус или да бъде лишен с две-три точки и все пак да успее да се класира за Лигата на конференциите, или да отнесе единствено солена санкция. В “Тутоспорт ” са уверени, че ще има единствено парична глоба, само че предизвестяват, че УЕФА по този начин или другояче може да изхвърли “бианконерите ” от евротурнирите. От “Кориере дело спорт ” също залаган на санкция, само че не подминават разновидността с лишаване на точки за идващия сезон.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР