Има големи спорове около това дали филмите за супергерои трябва

...
Има големи спорове около това дали филмите за супергерои трябва
Коментари Харесай

Робърт Дауни Джуниър, Джо Русо, Отмъстителите: Краят и заслужава ли актьорът Оскар

Има огромни разногласия към това дали филмите за супергерои би трябвало да получават опцията да се борят за най-престижната премия в киното - Оскар.

" Черната пантера " влезе в историята като първия подобен, номиниран в категорията за най-хубав филм. Разбира се, нямаше късмет против " Зелената книга ", само че подвигът си е незабравим.

Очакваме с неспокойствие номинациите за идващите Оскари, а до момента в който го вършим се натъкнахме на едно забавно изявление на Джо Русо.

Джо и Брат му Антъни са виновни за четири кино лентата от киновселената на Marvel. Това са " Завръщането на първия отмъстител " (2014 г.), " Първият отмъстител: Войната на героите " (2016 г.), " Отмъстителите: Война до безкрайност " (2018 г.) и " Отмъстителите: Краят " (2019 г.).

Джо Русо показа пред Daily Beast, че Робърт Дауни Джуниър заслужава да получи Оскар за представянето си в " Отмъстителите: Краят ". Режисьорът признава, че задачата на Marvel Studios не е да прави филми, които да се борят за награди, а да забавляват аудиторията.

Именно в аудиторията пък счита, че Aкадемията би трябвало да вслушат, тъй като след премиерата на " Отмъстителите: Краят " хората са останали очаровани от играта на Робърт Дауни Джуниър. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР