Има едно цвете, за което всяка по-възрастна жена би ви

...
Има едно цвете, за което всяка по-възрастна жена би ви
Коментари Харесай

Цветето, което предпазва дома ни от УРОКИ

Има едно цвете, за което всяка по-възрастна жена би ви споделила, че е хубаво да си го отглеждате вкъщи. От край време се знае, че растението защищава от зли очи и уроки. Не разрешава до нас да доближава негативна сила и да се натрупа в домовете ни.
Кое е цветето, способно да ни защищити от уроки?
Има растения, които освен ни оказват помощ да избягаме от сивата действителност, само че и ни пазят от зли сили и вълшебства, а даже могат и да привлекат шанса на наша страна.

Това е една от аргументите, поради които си коства да бъдете доста деликатни, когато внасяте нови цветя в дома си. Научете се да се грижите за тях по отговарящ метод и те ще ви се отблагодарят неведнъж.

Дебелецът е цветето, което е способно да ни защищити от уроки. Мощната сила на това цвете съумява да защищити освен дома ни от недоброжелатели, само че и всички негови жители.
3 – те цветя, които ще изчистят дома ви от негативна ЕНЕРГИЯ
Дори да не сте подвластни на всички тези суеверия, свързани с сили и впрочем, сигурни сме, че няма да отречете, че всеки дом си има...

В предишното се е смятало, че точно този саксиен любим съумява да отблъсне гръмотевичните стихии. Цветето е участвало във всеки един дом и към него хората са се отнасяли с обич и почитание.

Няма по какъв начин да не споменем, че грижите за това растение въобще не са характерни. То се отглежда в действителност елементарно и даже да не сте най-хубавите цветари, не ще срещнете никакво усложнения. Не забравяйте обаче да му говорите и да го ласкаете.

Освен, че ни пази от уроки, дебелецът е съумял да откри приложение и в националната медицина. От неговите листа се е отделяла течност, служеща за лекуване на херпеси, рани и други кожни раздразнения.

Още в този момент се замислете за внасянето на този саксиен любим в дома си. Той ще ви защищити от уроки и ще прогони негативната сила!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР