Има една емблематична реплика от филм, посветен на свободата на

...
Има една емблематична реплика от филм, посветен на свободата на
Коментари Харесай

Слави Трифонов за кабинета на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ: Слънцето ги озари и те вече мислят по друг начин

„ Има една емблематична имитация от филм, отдаден на свободата на словото. Когато политиците нападат свободата на словото, един редактор споделя: “Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните ”. Та и аз, и моите сътрудници, сме по този начин. Като споделям “моите сътрудници ”, имам поради “Има подобен народ ”. Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните “, разяснява в обществените мрежи водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов.

Вчера той разгласи, че Има Такъв Народ отдръпва поддръжката си за издигнатата от ГЕРБ-СДС Мария Габриел, с претекста, че не са водени диалози за състав на експертен кабинет.

Никой не организира диалог всъщност с „ ИТН “, разяснява Слави Трифонов

Днес Габриел и Николай Денков оповестиха, че е реализирано единодушие за кабинет с втория мандат. Хоризонтът му ще бъде 18 месеца, а министър председателят ще е ротационен – ще се сменя на 9 месеца.

През първите 9 месеца министър председател ще е Николай Денков, а през идващите 9 – Мария Габриел

„ Продължаваме промяната ” беше построена върху тезата анти-ГЕРБ. Даже те, в лицето на Кирил Петков, арестуваха Бойко Борисов “, уточни Трифонов.

„ Друг откъс на Кирил Петков: “30 години затвор не му мърдат и той го знае. Борисов знае, че излезе ли от властта за непрекъснато, ще отиде зад решетките ”. Явно в този момент Кирил Петков и Асен Василев ще пазят Бойко Борисов да не влезе зад решетките. Явно такава им е сделката “, разяснява той.

„ Ще ви изтъквам какво споделя и Асен Василев на трети май тази година: “Опази Господ Бойко Борисов да ми е другар! ”. Асене, Асене, Асенеее...не те опази Господ, Бойко Борисов освен ще ти е другар, ами ще ти е и шеф “, споделя още Трифонов.

„ Сега скъпи другари, които четете тези редове, кажете ми вие от коя страна сте? Аз съм погнусен. А вие? “, приключва водачът на „ ИТН “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР