Има две притеснителни тенденции – какво има да се крие

...
Има две притеснителни тенденции – какво има да се крие
Коментари Харесай

Кирил Петков не вижда дълголетие за кабинета, ако ГЕРБ продължат с плаващите мнозинства

Има две притеснителни трендове – какво има да се крие и за какво не бе изслушан правосъдният министър Атанас Славов за избора на изпълняващ длъжността основен прокурор Борислав Сарафов. Притеснението си показа някогашният министър председател и сегашен съпредседател на Кирил Петков пред БиТиВи от Народното събрание.

ПП/ДБ нямат проблематични с парламентарните комисии, които да бъдат повече при ГЕРБ/СДС, с цел да управляват постоянната власт. Кирил Петков обаче се тормози какъв брой от комисиите ще отидат в Движение за права и свободи и във „ Възраждане “. Няма по какъв начин да продължи и да има политическа непоклатимост и да има дългоденствие държавно управление, в случай че ГЕРБ не престават с плаващите болшинства, а ние да сме като смокинов лист откъм гърба, а те начело да прокарват измененията. Това не е предизвестие, а апел, тъй като в случай че ГЕРБ/СДС не престават по този начин вкарват голям риск в политическата система, предизвести Кирил Петков. Той бе безапелационен, че в случай че ГЕРБ/СДС не престават с плаващите болшинства, ПП/ДБ няма да го одобряват.

Вчера няколко тревожни неща се случили – цялото общество настръхнало по тематиката подмяната на Гешев със Сарафов. За наша голяма изненада блокирането на чуването на правосъдния министър Атанас Славов бе блокирано в правна комисия, ядоса се Петков. Тази замяна бе като насмешка за обществото. Защо ГЕРБ/СДС употребява различни болшинства, с цел да блокира чуването, недоумява той.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР