Има достатъчно доказателства, че има нарушения"Занимахте ли се с казуса,

...
Има достатъчно доказателства, че има нарушения"Занимахте ли се с казуса,
Коментари Харесай

Сашо Диков: Десетки милиони изтичат в бездънната каса, наречена БНТ

Има задоволително доказателства, че има нарушавания

"Занимахте ли се с проблема, че един от претендентите е направил нарушаване, което се санкционира с до три години затвор ". С този въпрос стартира чуването на Сашо Диков пред Съвета за електронни медии (СЕМ) в третия стадий от състезанието общоприет шеф на, оповестява медията.

"Занимахме се. Това бе една от първите ми задания. Нарушения в документите на Емил Кошлуков не открих. Напомням, че ние не сме проверяващ орган. Нямаме пълномощия да проверяваме. Това го оставяме на вас, публицистите ", сподели ръководителят на Съвет за електронни медии Соня Момчилова.

"Направено е и има задоволително доказателства, че има нарушавания. Не повтаряйте нелепостите на предходния състав на Съвет за електронни медии ", сподели Диков.

Тоя съобщи, че "фактите са ужасяващи ", в случай че човек чете "пространните доклади на Българска национална телевизия ". По думите му там нямало съпоставяне на рейтингите на Българска национална телевизия с останалите малките екрани.

"БНТ е в пъти по-негледаем канал от останалите два канала – Би Ти Ви и Нова ТВ ", сподели Диков. Той цитира рейтинги на Българска национална телевизия 2 - 0,06, Българска национална телевизия 3 - 0,06, и Българска национална телевизия 4 - 0,002.

"Това значи, че десетки милиони изтичат в бездънна каса, наречена Българска национална телевизия. Тази свещена крава Българска национална телевизия никой не смее да я пипне ", заключи Сашо Диков.

Той сподели, че ще изнесе обстоятелства за най-голямото проваляне на Българска национална телевизия в цялата й история.

"За първи път Българска национална телевизия, в цялата си история, не отразява посещаване на български министър председател в чужбина ", сподели още Диков. Той засяга визитата на премиера Петков и Лена Бориславова до Солун.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР