Има добри дни за косата ни, когато тя изглежда перфектно

...
Има добри дни за косата ни, когато тя изглежда перфектно
Коментари Харесай

Най-добрите съвети за грижа за косата

Има положителни дни за косата ни, когато тя наподобява съвършено каквото и да й създадем, застава тъкмо както сме я оставили и фиксирали или просто се разсънваме с идеална коса. Но има и такива дни, в които нищо не върви по проект и косата ни въобще не се подчинява на нашите упования и насоки. За благополучие имаме няколко решения, които могат да оказват помощ точно в тези дни или биха могли да ни насочат по какъв начин да не позволяваме да се стига до тях.

Когато си вършиме сешоар или навивате косата си с маша не прибързвайте с разресването. Изчакайте косата да изстине и по този начин формите на косата ще се запазят за по-дълго.

Ако употребявате кристали или разнообразни масла за коса не слагайте огромно количество на едно място, с цел да не омаслявате ненужно косата на избрани места. Вместо това капнете няколко капки от маслото върху гребена си и разрешете косата си тогава.

Подстригването на косата постоянно я прави по обемна и жива. Много от нас не желаят да се разделят даже с милиметър от косата си, само че истината е, че постоянното рязане на цъфтежите (1-2 см) придава на косата напълно друг тип.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР