Има действия и събития, които ни правят слаби. Те се

...
Има действия и събития, които ни правят слаби. Те се
Коментари Харесай

6 дупки, през които изтича вашата жизненост и енергия

Има дейности и събития, които ни вършат слаби. Те се трансформират в самобитни дупки, през които силата ни тече, с цел да изчезне без диря. Експертите ще ви кажат какви са тези дейности и действия, а също и за какво са рискови.

Лъжи и превземки

Лъжата изисква голяма инвестиция на сила и старания. Също по този начин, в идеалния случай лъжецът би трябвало да бъде безсърдечен и да няма високо равнище на емоционалност. В противоположен случай терзанията, че някой може да го изложи, употребяват сила и го лишават от мощ.

Много е значимо да не лъжете и себе си. Чакрите страдат от това, енергийната отбрана се унищожава.

Недовършена работа

Случва се по този начин: човек стартира да прави нещо, само че по-късно губи интерес към него и минава към нещо ново. Недовършеният бизнес е загуба на сила. Мнозина вършат нещо на половина, тъй като не се интересуват, само че това също е загуба на време.

Недоволство и самотност

Самотата е насилствена, само че постоянно самият човек е отговорен. В множеството случаи можете да намерите другар, да се запознаете с някой, който ще бъде до вас и ще ви поддържа в сложни моменти. Умишлената самотност лишава човек от енергийно доставяне, тъй като всички имаме потребност от непознати страсти и диалози, отзиви и разногласия.

Недоволството постоянно се трансформира в съществена причина за съзнателната самотност.

Умора и липса на придвижване

Човек би трябвало да се движи, да диша чист въздух, да спортува и да работи. Ако не се направи нищо, доста бързо ще стартират да се появяват заболявания и неразположения, които от своя страна в допълнение подкопават енергийния баланс.

Ако работите прекалено много и се занимавате прекалено много със спорт, с времето може да се натрупа отмалялост, което също е доста рискова. Човек в положение на доста тежка отмалялост просто не може дейно да се възвърне. В резултат на това той не попълня сила, а продължава да я губи. Поради това толкоз постоянно резултатите от мощна отмалялост се усещат със седмици.

Лоши привички

Това включва всичко, което ни пречи да живеем, освен алкохолът и цигарите. Всичко, което унищожава човешкото тяло и го слага върху мимолетно възприятие на благополучие, би трябвало да бъде изкоренено.

Те включват да вземем за пример шопохолизъм, отсрочване, груби думи. Ние сме пристрастени към него, тъй че не желаеме да се разделяме с него. Проблемът е, че неприятните привички постоянно се маскират като положителни. Например работохолизъм. Изглежда, че човек прави всичко вярно: има време за всичко, има пари. Но в действителност заради това той може да има проблеми със съня, разтърсвания във взаимоотношенията и т.н.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР