Има дами, които притежават естествена красота. Те дори не се

...
Има дами, които притежават естествена красота. Те дори не се
Коментари Харесай

Това са 5-те зодии, които събират овации, защото са природно красиви

Има дами, които имат естествена хубост. Те даже не се нуждаят от грим или могат леко да подчертаят красивите си черти. Те са харизматични, всички ги обсипват с похвали и несъмнено можем да кажем, че ориста ги обича. Колкото и разнообразни да са визиите ви за хубост, дамите от тези пет зодии обират всички аплодисменти със своята хубост.

Стрелец – те са най-секси от всички дами в зодиака. Отворени са към хората, с тях елементарно можете да се запознаете или сприятелите. Лицето им е симетрично, имат експресивен взор, красиви очи и стройна фигура. Отличават се с чаровна усмивка, която заразява всеки и пленява сърца.

Скорпион – чувството, което ще изпитате, когато сте в тяхната компания, е на пристрастеност, тайнственост и жар. Обикновено има тъмна коса, изразени черти по лицето, мистериозни очи без значение от цвета. Те са същинска мистерия за всеки, която притегля любознанието. Те получават вниманието на близките без да желаят. Те са сексапилни, буйни, уверени в себе си дами. Излъчването им е доста мощно, имат неподправена харизма. Това са съдбовни дами, от които измъкването е мъчно, само че и надали ще ви се желае.

Лъв – имат необикновено възприятие за жанр и усет за обличане, който не остава неусетен. Те излъчват мощ, самостоятелност и независимост. Такива дами постоянно притеглят вниманието върху себе си. Имат вниманието на противоположния пол даже без да го желаят. В допълнение с характера им те са в действителност неповторими хора. Имат прелестно възприятие за комизъм и постоянно са душата на компанията. Те са мощни и самостоятелни дами, които търсят такива мъже до себе си. Определено вършат усещане и то справедливо. Оправдават всички упования към себе си и на физическо, и на личностно равнище.

Водолей – по-дребнички дами със светла кожа и стройно тяло, което притегля погледите. Имат красиви, плътни и добре завършени устни, които приковават вниманието. Те обичат да ги акцентират с нежно червило съгласно мотива. Определено това е частта от тялото им, която притегля мъжете. Имат по-нестандартен усет за облекла и постоянно ще ги видите с облекло, което надминава и най-смелите ви упования. Те имат личен жанр и не се опасяват да го демонстрират.

Овен – нормално има светли очи, тъмна коса, която е по-чуплива или къдрава и противоречиво тяло. Нейното лице е запаметяващо се. От нея струи сила, положително въодушевление и тонус. Има чиста кожа без недостатъци или с доста дребни такива. Дамите от тази зодия държат най-вече на косата си и я поддържат с всевъзможни козметични средства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР