Има автомобили и автомобили. Задачата на едните е да ни

...
Има автомобили и автомобили. Задачата на едните е да ни
Коментари Харесай

10-те най-скъпи автомобила

Има коли и коли. Задачата на едните е да ни оказват помощ да стигнем от точка А до точка В.

Другите обаче са нещо доста повече от средство за придвижвате. Днес ви представяме вторите.

Мечтата на всеки фен на колите, тези първокласни коли задоволяват фантазиите им за хубост и скорост.

10. Pagani Huayra

 10-те най-скъпи автомобила
Цена: $1.6 милиона

 

Тази хубост е кръстена на Бога на ветровете, Wayra Tata, в кечуа, на формалния език на империята на инките. Top Gear Magazine назова Huayra Хиперкола на 2012 година. Ричард Хамънд направи проби в Top Gear и го дефинира като план за най-бърза кола, при обиколките от Top Gear Test Track. Комбинират се изумителен дизайн и невъобразима скорост, с цел да се сътвори една именита кола.

9. Koenigsegg Agera R

 10-те най-скъпи автомобила
Цена: $1.6 милиона

 

Продуциран от шведския производител на коли Koenigsegg, този състезателен автомобил със средноразположен мотор завоюва купата на Hypercar на годината през 2010 година (Top Magazine Gear). Името му произлиза от шведския глагол „ Agera “, което значи „ да работи “. Ето за какво, ние приказваме за деяние, кола, за скорост, точност и динамичност.

8. Zenvo ST1

 10-те най-скъпи автомобила
Цена: $1.8 милиона

 

Проектиран от датската компания Zenvo, този суперавтомобил е първият модел на компанията и е създаден от ръцете на дребен екип от служащи, като се изключи един рутер.

7. Aston Martin One

 10-те най-скъпи автомобила
Цена: $1.85 милиона

 

Построен от английския производител на коли, Aston Martin, тази кола е била разкрита на обществеността през 2009 година в известното автомобилно ревю в Женева. Доставките стартират от 2011 година и е имало единствено 77 налични за закупуване модела. Тази кола е елегантна, първокласна, годна за кралски особи, биха могли да кажат някои.

6. Pagani Zonda Cinque Roadster

 10-те най-скъпи автомобила
Цена: $1.85 милиона

 

Проектиран от италианския производител, Pagani, на Zonda Cinque Roadster и е последната в всеобщо произвеждане Zonda и тя е издигната в чест на акробатичния тим на страната. Името Zonda идва от въздушен поток, който циркулира над Аржентина, което ни подухва мисли за лекотата и бързината на тази кола.

5. Lamborghini Reventon

 10-те най-скъпи автомобила
Цена: $2 милиона

 

Това неповторимо Lamborghini е състезателен автомобил със средноразположен мотор, който направи своя дебют по време на автомобилното ревю във Франкфурт през 2007 година Максималната му скорост е записана в Дубай, 221 благи в час. Пресата твърди, че единствено 20 транспортни средства са били продадени, само че действително проят им е по-голям. В пресата се загатва още, че екстериора на колата е „ въодушевена от най-бързите самолети “.

4. Bugatti Veyron Super Sports

 10-те най-скъпи автомобила
Цена: $2.4 милиона

 

Този в действителност безценен състезателен автомобил е създаден от Volkswagen Group и създаден във Франция, от Bugatti Automobiles. Тази Super Sport версия е дала името на най-бързия сериен автомобил в целия свят съгласно Световните върхове на Гинес, с оптималната скорост от 267.7 благи в час.

3. Lykan Hypersport

 10-те най-скъпи автомобила
Цена: $3.4 милиона

 

Тази хубост с лимитирано произвеждане е състезателен автомобил, планиран от W Motors, компания, основана в Обединените арабски емирства, учредена през 2012 година Това е първият суперавтомобил, създадени в Близкия изток и се появява в известния филм Яростни 7 и в няколко видео игри. Това е първият автомобил, създаден и планиран на локалния пазар в арабския свят.

2. Lamborghini Veneno

 10-те най-скъпи автомобила
Цена: $4.5 милиона

 

Един от най-престижните и скъпи коли в света, Lamborghini Veneno бе показан на 11 февруари по време на автомобилното ревю в Женева и имаше впечатляващи отзиви. Тя беше похвалена за качество, дизайн и скорост и Top Gear я назова най-хубавият Lamborghini юридически в миналото.

1. Maybach Exelero

 10-те най-скъпи автомобила
Цена: $8 милиона

 

Немският производител на първокласни коли Maybach, основава този модел като съвременна интерпретация на именития му рационализиран състезателен автомобил от 1930-те. Луксозният автомобил е прочут с представянето си в един от епизодите на дългогодишното немско шоу Cobra 11, в който тя се употребява при гонене в епизода „ Freundschaft “.Според Top Magazine Gear, автомобилът е закупен от рапъра Birdman през 2011 за Щатски долар 8 милиона.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР