Има 44 дисциплинарни производства във връзка със случат Семерджиев, които

...
Има 44 дисциплинарни производства във връзка със случат Семерджиев, които
Коментари Харесай

Вътрешният министър за случая Семерджиев: Има 44 дисциплинарни производства

Има 44 дисциплинарни производства във връзка със случат " Семерджиев ", които вървят към привършване. Ще бъдат наложени разнообразни санкции по тип и качества – всички планувани в закона – от най-лекото до най-тежкото, съобщи вътрешният министър Иван Демерджиев в Благоевград.

По думите му се чака в идващите дни ще приключат всички производства, които са ръководени от разнообразни структури.

" Замесени са чиновници от ранга на редови служител на реда до шефове на регионални ръководства ", добави вътрешният министър.

Относно тематиката за Автомагистрала " Тракия " Иван Демерджиев разгласи, че в границите на таза седмица би трябвало да бъдат показани резултатите от инспекцията, които демонстрират занижено качество на работа и материалите, които са употребявани.

Вътрешният министър разяснява и тематиката за починалите служители на реда в Бургас. Отбеляза, че са открити извънредно тежки фрапантни нарушавания.

" Установихме и всички виновни. Споделих всичко със фамилиите на починалите служители на реда. Резултатите са извънредно неприятни. Ако има нещо положително е, че има коренна смяна в работата – по връзки на тактиката и дейностите, има нови ГКПП-та, повече от месец в Бургаско не са влизали мигранти. Жалкото е, че платихме доста висока цена ", сподели още Иван Демерджиев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР