Георги Семерджиев, обвинен за смъртта на двете млади жени след

...
Георги Семерджиев, обвинен за смъртта на двете млади жени след
Коментари Харесай

Георги Семерджиев пред съда: Не съм употребявал наркотици в деня на катастрофата

Георги Семерджиев, упрекнат за гибелта на двете млади дами след злополуката на столичния бул. " Черни връх " предишното лято, дава пояснения пред съда. Ето какво сподели Семерджиев по време на правосъдното съвещание:

" Спряха ме за инспекция и ме тестваха за опиати. Не ме задържаха и аз си потеглих, тъй като никой не ме задържа. Не бях използвал, не знам за какво теста е позитивен. Не знам за какво не отидох на кръвна проба ".



Обвиняемият Семерджиев изясни, че имал шофьорска брошура от Швейцария:

" Не помня коя година се явих на изпит там. Нямам българска шофьорска брошура. Мисля, че в Цюрих ми издадоха брошура. Вероника Никифорова беше с мен и видя по какъв начин ми издават книжката, ние бяхме дружно. Човек ми я даде в Швейцария тази брошура. Това беше от дълго време и не мога да се сетя къде тъкмо. Представи се за длъжностно лице ".



За вечерта на злополуката на 5 юли, Георги Семерджиев нямал мемоари:

" Имам мемоари до случая. Може би управлявах " Ауди " -то с немска регистрационна табела. Имам от къде да я взема, не е издадена от подобаващ орган. Правя фотоси на коли, които давам чартърен. И, с цел да наподобява, че имам повече коли, употребявам тази табела. Знаех, че ме търсят поради прекъсването в Студентски град, разбрах от от мои източници. Не съм употребявал опиати в деня на злополуката, както и предните дни. Във въпросното " Ауди " не съм пренасял опиати. Може да съм возил познати, които използват опиати, само че не знам съответно кой. Колите се дават рент-а-кар и може някой да ги е оставил ".

Обвиняемият сподели още, че не е виждал показаните му на фотоси опиати, открити в автомобила му.

" Не управлявах аз автомобила сега на злополуката. Друг човек го управляваше, искаше да го вземе рент-а-кар. Тръгнахме от паркинга на " Макдоналдс " и той ръководи няколко минути до случая. В колата бяхме водачът, аз и още две девойки ".



фотоси: Българска телеграфна агенция
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР